Na autostradzie nie ma widowni, nikt nie widzi jak stawiasz na koło na ograniczeniu do 40tu i ciągniesz na 1-ce 115km/h obok placu zabaw dla dzieci mając 12 tyś obr na blacie i wypatroszony tłumik który generuje taką ilość decybeli że głuchy usłyszy. I jeżdżą potem takie pajace po trzech ulicach na krzyż wkur... okolicznych. 3 kółka, Orlen czy inny lotos, za 20zł tankowanie, hot-dog i energetyk do zestawu i znowu 3 ulice na krzyż, 1ka do odciny, dwójka, hamulec, zakręt, 1ka do odciny, dwójka, hamulec, zakręt. I tak pół soboty.
Wieczorem siedzi w jakiejś budzie z kebabami przy 5tym piwie w zaciasnym t-shircie, szortach i japonkach, do tego obowiązkowo torebka "pedałka" i tatuaże: na jednej łydce pitbul w kapturze, na drugiej jakiś dziecior z podpisem Vanessa 2016 i na przedramieniu "je*ać konfidentów" snując legendy co to on za "bajker" i wiracha a jego 20-letni gsx-r (po 4 dzwonach) za potworna maszyna..., 12 kilometrów zrobił, wszystko po osiedlu
Musiałem się zalogować, by jebnąć nic nie warte wirtualne piwo.
Na autostradzie nie ma widowni, nikt nie widzi jak stawiasz na koło na ograniczeniu do 40tu i ciągniesz na 1-ce 115km/h obok placu zabaw dla dzieci mając 12 tyś obr na blacie i wypatroszony tłumik który generuje taką ilość decybeli że głuchy usłyszy. I jeżdżą potem takie pajace po trzech ulicach na krzyż wkur... okolicznych. 3 kółka, Orlen czy inny lotos, za 20zł tankowanie, hot-dog i energetyk do zestawu i znowu 3 ulice na krzyż, 1ka do odciny, dwójka, hamulec, zakręt, 1ka do odciny, dwójka, hamulec, zakręt. I tak pół soboty.
Wieczorem siedzi w jakiejś budzie z kebabami przy 5tym piwie w zaciasnym t-shircie, szortach i japonkach, do tego obowiązkowo torebka "pedałka" i tatuaże: na jednej łydce pitbul w kapturze, na drugiej jakiś dziecior z podpisem Vanessa 2016 i na przedramieniu "je*ać konfidentów" snując legendy co to on za "bajker" i wiracha a jego 20-letni gsx-r (po 4 dzwonach) za potworna maszyna..., 12 kilometrów zrobił, wszystko po osiedlu
Dobre to, ale podejrzanie dobrze orientujesz się w temacie. Pewnie sam popierdalasz na pizdorynce, ale na chopperze lub jakimś turystyku i dlatego nie lubisz tych na bzykach, bo robią złą opinię "dobrym motocyklistom"
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNa autostradzie nie ma widowni, nikt nie widzi jak stawiasz na koło na ograniczeniu do 40tu i ciągniesz na 1-ce 115km/h obok placu zabaw dla dzieci mając 12 tyś obr na blacie i wypatroszony tłumik który generuje taką ilość decybeli że głuchy usłyszy. I jeżdżą potem takie pajace po trzech ulicach na krzyż wkur... okolicznych. 3 kółka, Orlen czy inny lotos, za 20zł tankowanie, hot-dog i energetyk do zestawu i znowu 3 ulice na krzyż, 1ka do odciny, dwójka, hamulec, zakręt, 1ka do odciny, dwójka, hamulec, zakręt. I tak pół soboty.
Wszedłem w komentarze tylko po to aby dać Ci piwko
Super napisane.
Sam jeżdzę na moto ale mnie takie sebastiany na pilarkach plastikowych wkurwiają. Nie raz pukałem sie bo głowie wodząc debili co robia na moto. A ty opisałeś idealnie takich sebków, zapomniałeś dodać że większość z nich nawet nie ma uprawnień na moto, bonza ciężko jest im ogarnac plac manewrowy.
Pięknie opisałeś swoją sobotę
Łap piwerko!
Zacznijmy od początku. W tym przypadku Polska. Nadano uprawnienie do jazdy motocyklem 125CC osobom posiadającym prawko kat.B ,które często pierwszy raz wsiadaja na moto nie znając właściwości , sił fizycznych jakie oddziaływują nie mówiąc nawet o podstawowym kursie czy wiedzy o swoim moto. Mnóstwo maniaków, zwłaszcza ze wsi kupuje sobie moto 600CC + nie mając nawet prawka na osobówki, brawura- te motopizdy na ścigaczach to odpowiednik sebixów w BMW. (tak sam też jestem motopizdą- różnica jest taka, że sprzeałem CBR954RR FB bo bym się na nim zabił, zamieniłem na Magnę1100CC z 1985 - zabytek) Dalej, kultura jazdy i horendalnie wysokie mandaty - tu różnica [pomiędzu Islandzkimi a polskimi motocyklistami. Jakość szkolenia na kursach A- w Polsce wiadomo ukierunkowanie na szybki zarobek, Islandia- pierdolec na punkcie bezpieczeństwa- jak policja zobaczy Cię bez kombinezonu ochronnego, ew.Spodni i kurtki ochronnych to cię zatrzyma i dopierdoli ci taki mandat, że odechce się dalszej jazdy. Są dni kiedy człowiek ma zły dzień i musi jakoś spóścić ciśnienie- w żadnym wypadku nie robimy tego w mieście. I ostatnia zasada: nie ma czegoś takiego jak wpierdalanie się sie moto pomiedzy pasy ruchu!!!! jak stoisz w korku, to stoisz między samochodami, bo motocykl ma te same prawa jak samochód- nie jest uprzywilejowany jako "uwaga imbecyl na moto", tylko z kulturką stoi i czeka jak reszta uzytkowników, cięki czemu szanujemy się wzajemnie z kierowcami, i często kierowcy (ja również) idziemy na ustępstwa w stosunku do riderów. Jak niema wiedzy, szacunku i kultury na drodze to równie dobrze rząd może dać pozwolenia na jazdę czołgiem ludziom z prawkiem na traktory.
Rudy co ty pierdolisz o mandacie za brak kurtki i spodni, skąd ty te bzdury słyszałeś. Chyba dawno w Polsce nie byłeś że pierdolisz o jakości szkolenia na kursie kategorii A. Założe się że ojebal byś egzamin w pierwsze 5 minut na placu manewrowym. Chyba nie wiesz jak wygląda teraz kurs i egzamin na kategorie A. Wracając do twojego zajjjjebistego kraju w którym kiblujesz to bylem tam nie raz i za chuja bym tam nie mial radości z jazdy jednośladem. Chyba by mnie pojebalo jak bym mial w korkach stać za samochodem bo rudy twojego pokroju by mnie palcem wytykał że wymijam samochody w korku. musisz mieć nieźle smutne i nudne życie jak stoisz jednośladem w korkach.
Rudy co ty pierdolisz o mandacie za brak kurtki i spodni, skąd ty te bzdury słyszałeś. Chyba dawno w Polsce nie byłeś że pierdolisz o jakości szkolenia na kursie kategorii A. Założe się że ojebal byś egzamin w pierwsze 5 minut na placu manewrowym. Chyba nie wiesz jak wygląda teraz kurs i egzamin na kategorie A. Wracając do twojego zajjjjebistego kraju w którym kiblujesz to bylem tam nie raz i za chuja bym tam nie mial radości z jazdy jednośladem. Chyba by mnie pojebalo jak bym mial w korkach stać za samochodem bo rudy twojego pokroju by mnie palcem wytykał że wymijam samochody w korku. musisz mieć nieźle smutne i nudne życie jak stoisz jednośladem w korkach.
Daj spokój, on jest niedorozwinięty. Fotkę tej jego "zabytkowej" hondy to podjebał z internetów, konkretnie z magazynu Rider. Burek spierdolił z wiochy i robi za murzyna, a uważa się za światowca
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów