📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to jest zajebista taktyka, bo później bali się wyznaczać go do odpowiedzi. Wszystko przemyślane.
T-Will napisał/a:
Podaj mi nazwę teleturnieju, w którym liczy się machanie dupą do kamery.
Jaka to melodia?
Jedyny Polski teleturniej, który trzyma poziom. Liczy się w nim tylko prawdziwa wiedza;)
cały czas myślałem, że marian przegra, ale na koniec komuś przypierdoli
Ja również cenię sobie ten teleturniej. Z kilku powodów. Najważniejszym z nich jest - obok oczywiście punktowania za wiedzę i prostej formuły- fakt, iż pogrąża on ideę PARYTETÓW. Proszę zwrócić uwagę, że tu liczy się wiedza, nie przejdzie eliminacji żadna Pani lub Pan za to, że jest upośledzony, niepełnosprawny, czarny, skośnooki, pochodzenia żydowskiego czy arabskiego, posiada paszport polsatu lub pił w sobotę z Kwaśniewskim. Po prostu - liczy się wiedza. Kropka.
No proszę. Przy każdym temacie, który nie ma nic wspólnego z dewizą strony się burzą, a tu wszyscy zadowoleni i wspominają, gratulują etc.
No nie spodziewałem się tego po was drodzy użyszkodnicy. Dla Was też należy się piwo.
No nie spodziewałem się tego po was drodzy użyszkodnicy. Dla Was też należy się piwo.
Ostatnia odpowiedź na pytanie powinna się zakończyć: "JEDNAK... YYYYYYYYY(dźwięk błędnej odpowiedzi)"
Oglądam zawsze jak mogę i drę się do tv swoimi nie zawsze poprawnymi odpowiedziami ;D 1 z 10 najlepszy teleturniej ever !!! co do odcinka szacun dla mariana ale głupio zrobił z tym jak 2 pytania zostały i wziął na siebie a miał najwięcej pkt ;D czekam na kolejny finał miesiąca
Zakochałam się w tych dwóch typkach z finału! Młodzi, przystojni, w garniturach i taka wiedza! Gdzie tacy się chowają?!
~Sklej napisał/a:
jeden z nielicznych teleturniejów, w których trzeba posiadać wiedzę, a nie ładnie machać gołą dupą do kamery
A w którym teleturnieju kurwa machają gołą dupą? Wskaż chociaż jeden?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów