Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może nie za sam materiał ale za to " "
Po prostu kurwa bez przesady!
Jechanie po ciapatych czy murzynach jest ok ale nie kurwa walenie konia przy fikołkach 10 latki do kurwy nędzy!
Albo jesteście niepoważni albo ograniczeni. Autor oczywiście robi sobie żarty, ale nie bezpodstawnie. Pedofilia to zbrodnia, ale czy wy nie widzicie, że ta dziewczynka nie zachowuje się jak dziewczynka? Została przez kogoś (w domyśle nauczycielkę/nauczyciela tańca/rodziców) ubrana wyzywająco i nauczona ruchów, bo ja tego nie nazwę tańcem, które przystoją dziwce pokroju Nicki Minaj, nie małej dziewczynce. Zrozumcie, że to nie autor zasługuje tutaj na potępienie, ale ludzie którzy tak tę dziewczynkę pokierowali, tego ją nauczyli. Ona trzęsie dupą, klatą, wije się i kopiuje ruchy tancerek/wokalistek ze współczesnych topowych teledysków! Ale ktoś jej musiał to pokazać, ktoś musiał ją takich ruchów nauczyć i ubrać w taki strój. I to ta osoba/te osoby są winne propagowaniu pedofilii. Włączcie myślenie!
Ale autor tematu to rozpowszechnia do tego (wali mnie to czy to prowokacja) zamieszcza jednoznaczną emotikonę i nazywa temat "10 letnia dupeczka". Jak dla mnie to już coś nie halo.
Przez rozpowszechnianie takich materiałów dzieją się takie rzeczy. Ktoś ("rodzic") widzi że można na czymś takim zarobić i robi z dzieckiem to co widać na materiale wrzuconym przez autora ale jak coś się temu dziecku stanie to wielki płacz i "jak to się mogło stać". Stary nie jestem, wręcz można powiedzieć że dla niektórych gówniarz ale jak ja chodziłem do podstawówki to coś takiego było nie do pomyślenia a zobaczyć koleżankę w takich ciuchach NIEREALNE! Świat się skurwił!
2013: slutty 15 year olds.
2016: slutty 12 year olds.
2019: slutty 7 year olds.
2022: slutty 4 year olds.
2025: slutty fetuses.
niby śmieszne, ale "slutty 7 years old" mogą być już w 2019. Dla mnie niewyobrażalne było zobaczyć coś takiego jak w tym temacie, powiedzmy 3 lata temu. Za huj nie wiem dokąd dojdzie granica za kolejne 3 lata.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów