📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wielcy hakerzy? Wielcy hakerzy nie dadzą się złapać i nikt o nich nie wie nic!
Mutarito napisał/a:
W jakich celach wykorzysta ich umiejętności włamywania się do systemów?
Każdy poważniejszy serwis, którego będzie stać a po co? Żeby tworzyć zabezpieczenia przed takimi jak on.
Najlepsi hackerzy nigdy nie zostaną złapani Złapani zostają tylko Ci którym znudziła się nielegalna praca i chcą pracować dla rządu
Hakerzy są ok! Gorzej z crackerami... no ale gdyby nie oni, to nie mielibyście gierek za darmo
return 0;
return 0;
Durnie z LOICem to nie hakerzy i nie widzę najmniejszego powodu umieszczać ich w takich zestawieniach. Bez względu na to czy jest ich 2 czy 2 miliony...
prawda jest taka -> dobrzy hakerzy są sławni na cały świat o hakerach geniuszach nikt nic nie wie ;] tyle na temat
Dla niedoinformowanych istot ludzkich - Tak, hakerzy po zdemaskowaniu zazwyczaj decydują się na współprace z państwem/jakąś firmą/innym państwem lub wszystkim innym w czym mieliby pole do popisu. Zazwyczaj ich zadaniem jest zrobienie programu zabezpieczającego, ale takiego który sam by im narobił niemałych problemów, zazwyczaj decydują się na współprace szczególnie dlatego że mają do wyboru pomoc krajowi albo więzienie, a wątpię by któryś był chętny to trzepania gały przeciętnemu więźniowi Guantanamo Bay
Cyrk napisał/a:
Durnie z LOICem to nie hakerzy i nie widzę najmniejszego powodu umieszczać ich w takich zestawieniach. Bez względu na to czy jest ich 2 czy 2 miliony...
Dobry przykładem jest ten 14 latek...
Ja się tylko zastanawiam, czemu do chuja rządy trzymają najtajniejsze dane i najważniejsze strategicznie na komputerach z dostępem do internetu?!?!?!?!?!
chcialbym byc hakerem hakowalbym kompy kolezanek z ich gołych fotek
wyzwanie dla hakerów!!! wyczyścić wszystkie filmiki z youtube'a
K-Paxian napisał/a:
Ja się tylko zastanawiam, czemu do chuja rządy trzymają najtajniejsze dane i najważniejsze strategicznie na komputerach z dostępem do internetu?!?!?!?!?!
Bo jak się komuś zachce dane sprawy przypomnieć, to nie noszą och na dyskietce?!
ciekawe jak to wyglada takie hackowanie ;p siedziesz se przy kompie i co jakis proram ejst czy jak wiecie hehe czy przez mozille sboie hakujesz:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów