Zwróćcie uwagę na numer 7. Ile mięsa by z takiego skurwiela było
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
buk stworzyl ziemie, a pozniej czlowieka. Te stworzenia to wymysl czleka, wiadomo o co chodzi - pieniazki!
Też mielibyśmy takie stwory w naszych czasach gdyby zawartość tlenu w atmosferze była większa. Teraz mamy 21% kiedyś było go 40% albo i więcej stąd przy większych rozmiarach wydolność mogła być zachowana
j2m2 napisał/a:
@Dick, idtnieją skamieliny przecież, zawsze można coś udowodnić. to pewnie były jednorazowe mutacje nietolerowane przez środowisko, jak np. rudzi, czarni, żydzi, cyganie itp...
heheh wszystko się zgadza, ale jeśli nietolerowanie było powodem wyginięcia tych gatunków to czemu takie gatunki jak -czarni, ciapaci, rudzi, żydzi i inne akbary jeszcze nie wyginęli ? To dopiero wybryki natury.
10 jest źle podpisana. To nie jest największy organizm w historii, tylko największe zwierze w historii. Największym organizmem wszech czasów Armillaria ostoyae, którego jeden egzemplarz zajmuje obszar ponad 10 km2 (Oregon, USA)
[EDIT]Jednak nie. Największa jest osika Populus tremuloides - 43 hektary zajmowanej powierzchni, 6mln kilogramów wagi.
[EDIT]Jednak nie. Największa jest osika Populus tremuloides - 43 hektary zajmowanej powierzchni, 6mln kilogramów wagi.
Dick napisał/a:
Bo nienawidzimy ich słabiej niż się zdążą namnażać. Ale to się niedługo zmieni...heheh wszystko się zgadza, ale jeśli nietolerowanie było powodem wyginięcia tych gatunków to czemu takie gatunki jak -czarni, ciapaci, rudzi, żydzi i inne akbary jeszcze nie wyginęli ? To dopiero wybryki natury.
Kurwa jak patrze na płetwale błękitne i myślę sobie o tym że za jakieś 20 lat może ich w ogóle nie być przez ludzką głupotę to mi się przykro robi.
Poza podanym przez Michald_skc grzybem rowniez wielka sekwoja jest wieksza forma zycia od nr 10. Drzewo Generała Shermana wazy 6167 ton
tyle milionow lat a i tak najwieksze zwierze w historii zyje w naszych czasach.
Przyszła mi do głowy pewna myśl oglądając ten filmik. Mianowicie taka, że kiedyś (miliony lat wstecz) musiało być na ziemi mnóstwo pożywienia, że żyjące w tamtych czasach organizmy mogły rosnąć do tak gigantycznych rozmiarów. Porównując organizmy dajmy na to z jury do dzisiejszych, to różnica jest kolosalna. Ciekawe, czy ziemia kiedykolwiek powróci do stanu sprzed kataklizmu, który unicestwił dinozaury...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów