📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja jestem katolikiem i bardzo sie cieszę, że Franciszek zajął się księżmi "karierowiczami", bo ksiądz ma nieść pomoc duchową ludziom, a nie spać na pieniądzach. ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. dziękuję dobranoc.
Dla uzupełninenia dodam zdjęcia willi i kutaso-bisKUPA. Oczywiście bawił się za hajs z fundacji. I nie 40 mln dolarów tylko EURO czyli ok 168 mln zł
A no i jeszcze dodam, że kutas moczył dupę w wannie za 15 tysięcy euro wykop.pl/ramka/1685228/wanna-dla-biskupa-za-15-tys-euro/
A no i jeszcze dodam, że kutas moczył dupę w wannie za 15 tysięcy euro wykop.pl/ramka/1685228/wanna-dla-biskupa-za-15-tys-euro/
Niech wpadnie do Polski, urobi się po łokcie chłopina.
obudźcie się on jest podstawiony żeby pokazywać jaki to kościół jest dobry jaki miłosierny....
@Up: Czyli od razu, z góry trzeba założyć, że każdy gość w sutannie to tylko przebieraniec rządny kasy, tak?
Oooo mój fakt
posiada 1/4 calych dobr nieruchomoci w Lazio ale chuij z tym ze nie placi podadtkow panstwowi wloskiemu
zylasty napisał/a:
@Up: Czyli od razu, z góry trzeba założyć, że każdy gość w sutannie to tylko przebieraniec rządny kasy, tak?
tak
Czarny papa zwiedzie jeszcze wielu...
rawpanic napisał/a:
posiada 1/4 calych dobr nieruchomoci w Lazio ale chuij z tym ze nie placi podadtkow panstwowi wloskiemu
rawpanic napisał/a:
ale chuij z tym ze nie placi podadtkow panstwowi wloskiemu
rawpanic napisał/a:
panstwowi
rawpanic napisał/a:
panstwowi
rawpanic napisał/a:
panstwowi
już widzę jak katolicy się spuszczają bo wkońcu trafił się guru ocieplający wizerunek katolickiej sekty.
Franciszek sprzedaje Watykan Dobre.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Warta 40mln i poszła na stołówkę ? Nie wspomnę że utrzymanie tego pewnie kosztuje w pizdu, ja bym to jednak sprzedał i tych stołówek zrobił co najmniej kilka jak nie naście/dziesiąt. Gest fajny ale można z głową to robić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów