📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sothoth napisał/a:
nie wiem czy wiesz ale na tym portalu mozna sprawdzic co kto wrzucil.
mnie chodzi jedynie o zasade - bolaczka wielu portali jest krytykowanie wszystkiego i wszystkich. Bezmyslnie i bezrefleksyjnie. Filmik sklada sie z 5 sekund gadania jakiegos typa i prawie 4 minut ciekawych akcji, ale zawsze znajdzie sie kilku typow, ktorzy walna praktycznie niezwiazany z trescia filmu komentrarz. Chyba tylko po to zeby podbudowac mizerne ego.
...to że tutaj nic nie wrzuciłem to nie znaczy że na YT nie ma moim filmów....to po pierwsze.
Po drugie mój komentarz nie był bezmyślny i jest bardzo związany z tematem. Nie muszę podbudowywać swojego EGO....widzę że Ty musisz wszczynając jakąś bezsensowną kłótnię... Filmik jest ooo??? No jak sam przecież napisałeś - o wkurwianiu! Tak?! Zgadza się czy nie?! Wydaje mi się że mam racje. Co mnie "wkurwiło" w tym filmiku? A ano nic.... Filmik jest bardzo fajny. Czego dotyczy mój komentarz?! Ano tego że zwyczajnie nie lubie tego szybkiego, piskliwego, zahujaniezrozumiałego języka...i czasem potrafi mnie on wkurwić...
Czy teraz pojąłeś?! Gdybyś wiedział co wrzucasz i jak podpisujesz filmiki to byś to wszystko dostrzegł. I kto tu bezmyślnie opisuje filmik......
Także koncząć...fajny filmik, dostaniesz na pewno masę piw i Twojego EGO się podbuduje
Jakbym tego clowna na rowerku zobaczył po ciemku to sam bym sie chyba zesrał ze strachu
Pewnie we większości przypadków bym zareagował tak samo.. Ale i tak śmieszne!
jak się przyjrzycie to widać kutasa w jego rękach przed włączeniem filmiku
w cieście z baraniną mieszany poproszę .
Czy mi sie zdaje czy w 0:00 trzyma kutasa?
Pokażcie mi kogoś kto po takich akcjach pierdolca serca nie dostanie hehe sam mam palpitacje po obejżeniu. Piwo leci
Pokażcie mi kogoś kto nie dostanie pierdolca serca po takich akcjach hehe sam mam palpitacje już po obejżeniu...np. ten z pająkiem kurwa mać
Pokażcie mi kogoś kto nie dostanie pierdolca serca po takich akcjach hehe sam mam palpitacje już po obejżeniu...np. ten z pająkiem kurwa mać
ma ktoś więcej? swoją drogą kiedyś oglądałem kanał na yt na którym mąż i żona wrzucali filmiki jak sobie żarty robili, może ktoś pamięta to proszę o nazwę bo ja zapomniałem a bardzo chciałbym jeszcze pooglądać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów