📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystkie punkty już przerobiłam i w końcu wylądowałam tutaj, przed tym filmikiem.... Coś jest nie tak z moim życiem...
Nie ma to jak poświęcić czas, nagrać video, obrobić, soundtrack itd. i spierdolić angielski.
Btw. powinno to się nazywać gimnazjaliści na wakacjach. Ćwicz angola, może do matury się wyrobisz...
Btw. powinno to się nazywać gimnazjaliści na wakacjach. Ćwicz angola, może do matury się wyrobisz...
film sredni ale reszta jego filmow naprawde warta uwagi + nie obrazac mi tu kamilka xD
Nr. 1 mi wystarczyl reszty nawet nie ogladalem, a po komentarzach widze, ze dzieki temu zaoszczedzilem jakies 5 min. zycia
Zabijać czas to ja potrafię bez chwili zastanowienia, bez litości i hurtowo wręcz. Daj mi sposób na wskrzeszanie lepiej...
W porównaniu do innych filmików polskich internautów to nawet spoko. Nawet się uśmiechnąłem...
PiotrTAG napisał/a:
Jak można grać w strzelanki padem ?!
Normalnie...nie 1 konsolowiec obil by dobrych graczy w strzelanki na pc ogarnij pada a jak bdziesz mial dziewczyne to ci jeszcze podziekuje za to
Filmik nie jest tragiczny, przydałoby się ostro skrócić i wywalić słabsze fragmenty, ale generalnie z autora może kiedyś coś wyrosnąć.
@PustaKiermana: Jasne, obiłby, chyba konia. Jeśli liczysz na to, że grając padem zdobędziesz jakiegoś "skilla" w seksie (co za pomysł...) to muszę Cię zmartwić: baba to nie konsola, nie ma autoaimingu.
@PustaKiermana: Jasne, obiłby, chyba konia. Jeśli liczysz na to, że grając padem zdobędziesz jakiegoś "skilla" w seksie (co za pomysł...) to muszę Cię zmartwić: baba to nie konsola, nie ma autoaimingu.
11. Zrób chujowy filmik przy którym 1/3 oglądających zaśnie przy biurku.
Sposób na stratę czasu w internecie nr.1- obejrzyj ten filmik...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów