Piękne kadry Polski, wiersz Wisławy Szymborskiej," Gawęda o miłości do ziemi ojczystej" oraz głos Piotra Fronczewskiego.
Piękne kadry Polski, wiersz Wisławy Szymborskiej," Gawęda o miłości do ziemi ojczystej" oraz głos Piotra Fronczewskiego.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedy byłem mały,
zawsze chciałem dojść na koniec świata,
kiedy byłem mały,
pytałem gdzie i czy w ogóle kończy się ten świat...
W życiu piękne są tylko chwile,
w życiu piękne są tylko chwile
Kiedy byłem mały,
pytałem co to życie,
co to życie mamo,
widzisz życie to ja i Ty,
ten ptak, to drzewo i kwiat,
odpowiadała mi...
w życiu piękne są tylko chwile
Teraz jestem duży i wiem,
że w życiu piękne są tylko chwile,
dlatego czasem warto żyć,
dlatego czasem warto żyć...
w życiu piękne są tylko chwile,
tylko chwile
Kiedyś byłem mały...
Żydówka która wielbiła Stalia. A wielu jest chujami w tym kraju, bo są żydami przechrztami , albo wiejskimi chamami na służbie sowietów lub nazistów. Ni albo ich dziećmi lub wnukami, więc też mają scierwo w mózgu i gnojówkę w żyłach.
Skończ. Nie musisz za każdym razem tak bardzo nas przekonywać, że jesteś osobą chorą psychicznie.
w komentarzach też widać jaki z was naród
Ruskie znowu was zleją prędzej czy później albo kto inny
ruskie powiadasz, przecież Rosja to tylko napompowany balon, z dyktatorem na czele
Ja mój kraj kocham, kocham za to w jakim jesteśmy położeniu geograficznym. Na południu mamy góry, na północy morze. Coś pięknego.
Mamy piękną historię która opowiada Nam o walce, o tyranii i nieustępliwości. Kto w dzisiejszych czasach wyznaje takie wartości jak honor, godność, lojalność? Dzisiejsze czasy są strasznie zepsute, internet Wam zlasował mózgi niestety.
Czy tylko ja dostaje raka od tej chujowej pseudo muzyki dla podludzi ? 0.o
ruskie powiadasz, przecież Rosja to tylko napompowany balon, z dyktatorem na czele
Zatem widać jak chujowym narodem jesteśmy skoro od ponad 300 lat dostajemy srogi wpierdol od tego napompowanego balona...
Czy ktokolwiek się wypowiada na temat gówna, którego Ty słuchasz?
Czy ktokolwiek się wypowiada na temat gówna, którego Ty słuchasz?
Nazywanie jakiejkolwiek muzyki, pseudomuzyką, świadczy o ignoranckim niedojebaniu umysłowym.
Ja byłem uczcić urodziny Niepodległej, nie za pis, nie za onr, nie za po, a dla Polski.
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą." Otto von Bismarck
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów