18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
_................_ 2018-11-11, 14:36 3
Dżem.

Kiedy byłem mały,
zawsze chciałem dojść na koniec świata,
kiedy byłem mały,
pytałem gdzie i czy w ogóle kończy się ten świat...

W życiu piękne są tylko chwile,
w życiu piękne są tylko chwile

Kiedy byłem mały,
pytałem co to życie,
co to życie mamo,
widzisz życie to ja i Ty,
ten ptak, to drzewo i kwiat,
odpowiadała mi...

w życiu piękne są tylko chwile

Teraz jestem duży i wiem,
że w życiu piękne są tylko chwile,
dlatego czasem warto żyć,
dlatego czasem warto żyć...

w życiu piękne są tylko chwile,
tylko chwile

Kiedyś byłem mały...
Zgłoś
lukpogromca 2018-11-11, 14:38
a na pierwszym planie pałac stalina... i wiersz wielbiącej stalina szymborskiej... nie dzięki
Zgłoś
TB303 2018-11-11, 15:05 5
janlew napisał/a:

Żydówka która wielbiła Stalia. A wielu jest chujami w tym kraju, bo są żydami przechrztami , albo wiejskimi chamami na służbie sowietów lub nazistów. Ni albo ich dziećmi lub wnukami, więc też mają scierwo w mózgu i gnojówkę w żyłach.

Skończ. Nie musisz za każdym razem tak bardzo nas przekonywać, że jesteś osobą chorą psychicznie.
Zgłoś
edek.bajzel 2018-11-11, 15:05 1
Byku35 napisał/a:

w komentarzach też widać jaki z was naród
Ruskie znowu was zleją prędzej czy później albo kto inny

ruskie powiadasz, przecież Rosja to tylko napompowany balon, z dyktatorem na czele
Zgłoś
grauper 2018-11-11, 17:25 6
Adrian92 napisał/a:

Ja mój kraj kocham, kocham za to w jakim jesteśmy położeniu geograficznym. Na południu mamy góry, na północy morze. Coś pięknego.
Mamy piękną historię która opowiada Nam o walce, o tyranii i nieustępliwości. Kto w dzisiejszych czasach wyznaje takie wartości jak honor, godność, lojalność? Dzisiejsze czasy są strasznie zepsute, internet Wam zlasował mózgi niestety.

Czy tylko ja dostaje raka od tej chujowej pseudo muzyki dla podludzi ? 0.o
Zgłoś
FransFr 2018-11-11, 18:12
edek.bajzel napisał/a:

ruskie powiadasz, przecież Rosja to tylko napompowany balon, z dyktatorem na czele

Zatem widać jak chujowym narodem jesteśmy skoro od ponad 300 lat dostajemy srogi wpierdol od tego napompowanego balona...

Jedynym wyznacznikiem siły państwa i narodu jest głębokość szeregów wysyconych żelazem
Zgłoś
KlasycznyWojtek 2018-11-11, 19:51 2
grauper napisał/a:

Czy ktokolwiek się wypowiada na temat gówna, którego Ty słuchasz?
Zgłoś
TB303 2018-11-12, 12:36
KlasycznyWojtek napisał/a:

Czy ktokolwiek się wypowiada na temat gówna, którego Ty słuchasz?

grauper napisał/a:

Nazywanie jakiejkolwiek muzyki, pseudomuzyką, świadczy o ignoranckim niedojebaniu umysłowym.
Zgłoś
russian-roulette 2018-11-13, 11:04 1
Jak to w końcu jest z tą niepodległością skoro od 966r jesteśmy pod zaborem watykanu?
Zgłoś
~mg_schutze 2018-11-14, 19:08
Zamiast się cieszyć, zamiast świętować, to jojczenie.
Ja byłem uczcić urodziny Niepodległej, nie za pis, nie za onr, nie za po, a dla Polski.

"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą." Otto von Bismarck

minds.com/Konflikty/
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów