18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
p................o 2012-11-10, 20:52
djoshin napisał/a:

pawlaka brakuje

Faktycznie. Taki nijaki, że mi się zawieruszył
Zgłoś
dumad 2012-11-10, 21:06
wyscig szczurów

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
g................t 2012-11-10, 21:08
potworkowo napisał/a:

Faktycznie. Taki nijaki, że mi się zawieruszył

Niby nijaki, a skurwiel ma udziały w połowie lewych interesów w okręgu wrocławskim.
Zgłoś
U................m 2012-11-10, 21:11 5
Poprawione

Zgłoś
kooloo 2012-11-10, 21:26
aż sie wlasnie zarejestrowalem zeby postawic piwo
Zgłoś
prof. Matolewicz 2012-11-10, 21:55
wiesiors4 napisał/a:

Spokojnie, nie tak głośno z Korwinem, bo Cię zjedzą tutaj
zaraz się dowiesz, że jesteś hitlerowcem, bo jesteś prawicowcem. Choć 99% tych ludzi nie zdaje sobie sprawy, że hitler był lewicowcem

Tak, tak hitler lewakiem... Faszyzm wywodzi się ze skrajnej prawicy.
Zgłoś
Kudłaty Ogur 2012-11-10, 22:03 4
up: Faszyzm w jakimś stopniu jest prawicowy. Pod względem gospodarczym, promuje tzw. etatyzm Natomiast nazizm, inaczej narodowy SOCJALIZM jest ideologią lewicową. Hitler był NAZISTĄ. To tak k'woli wyjaśnienia, szanowny professor
Zgłoś
w................4 2012-11-10, 22:18 2
prof. Matolewicz napisał/a:

Tak, tak hitler lewakiem... Faszyzm wywodzi się ze skrajnej prawicy.

Kudłaty Ogur napisał/a:

up: Faszyzm w jakimś stopniu jest prawicowy. Pod względem gospodarczym, promuje tzw. etatyzm Natomiast nazizm, inaczej narodowy SOCJALIZM jest ideologią lewicową. Hitler był NAZISTĄ. To tak k'woli wyjaśnienia, szanowny professor

Wszystko w temacie. Hitler był nazistą, czyli lewakiem, nie powielaj bzdur głoszonych w mediach.
Zgłoś
Bugini 2012-11-10, 22:51
Zaczęło się dobrze a ci nagle z hitlerem wyjeżdżają
Zgłoś
o................r 2012-11-10, 23:35
Wstyd byłoby nie postawić piwa
Zgłoś
Teli 2012-11-10, 23:44 1
djoshin napisał/a:

pawlaka brakuje

a dla mnie J.K.M
Zgłoś
K................a 2012-11-11, 0:06
wiesiors4 napisał/a:

Mam nadzieję, że przynajmniej tutaj "Archeolog" i "Koniec Świata" nie zaczną wojny w komentarzach.

Nie martw się. Akurat podoba mi się ten rysunek. Też mam dosyć tych leśnych dziadów.

wiesiors4 napisał/a:

Wszystko w temacie. Hitler był nazistą, czyli lewakiem, nie powielaj bzdur głoszonych w mediach.

Skrajny nacjonalizm, Got mit uns to wg ciebie lewica? Ciekawe dlaczego to skrajna prawica odwołuje się do fantazji Adolfa, a nie lewica? Zaraz się dowiem, że katolicyzm też jest lewicowy, a święcenie czołgów przez klechów to taki lewacki zwyczaj. Dam ci piwko. Wypij sobie to ci przejdzie.
Zgłoś
Wielki_Kloc 2012-11-11, 1:16
Koniec Świata napisał/a:

Skrajny nacjonalizm, Got mit uns to wg ciebie lewica? Ciekawe dlaczego to skrajna prawica odwołuje się do fantazji Adolfa, a nie lewica? Zaraz się dowiem, że katolicyzm też jest lewicowy, a święcenie czołgów przez klechów to taki lewacki zwyczaj. Dam ci piwko. Wypij sobie to ci przejdzie.

Wiesz jaki Hitler miał stosunek do chrześcijaństwa?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów