Spokojnie, nie tak głośno z Korwinem, bo Cię zjedzą tutaj
zaraz się dowiesz, że jesteś hitlerowcem, bo jesteś prawicowcem. Choć 99% tych ludzi nie zdaje sobie sprawy, że hitler był lewicowcem
Tak, tak hitler lewakiem... Faszyzm wywodzi się ze skrajnej prawicy.
Tak, tak hitler lewakiem... Faszyzm wywodzi się ze skrajnej prawicy.
up: Faszyzm w jakimś stopniu jest prawicowy. Pod względem gospodarczym, promuje tzw. etatyzm Natomiast nazizm, inaczej narodowy SOCJALIZM jest ideologią lewicową. Hitler był NAZISTĄ. To tak k'woli wyjaśnienia, szanowny professor
Wszystko w temacie. Hitler był nazistą, czyli lewakiem, nie powielaj bzdur głoszonych w mediach.
Mam nadzieję, że przynajmniej tutaj "Archeolog" i "Koniec Świata" nie zaczną wojny w komentarzach.
Nie martw się. Akurat podoba mi się ten rysunek. Też mam dosyć tych leśnych dziadów.
Wszystko w temacie. Hitler był nazistą, czyli lewakiem, nie powielaj bzdur głoszonych w mediach.
Skrajny nacjonalizm, Got mit uns to wg ciebie lewica? Ciekawe dlaczego to skrajna prawica odwołuje się do fantazji Adolfa, a nie lewica? Zaraz się dowiem, że katolicyzm też jest lewicowy, a święcenie czołgów przez klechów to taki lewacki zwyczaj. Dam ci piwko. Wypij sobie to ci przejdzie.
Skrajny nacjonalizm, Got mit uns to wg ciebie lewica? Ciekawe dlaczego to skrajna prawica odwołuje się do fantazji Adolfa, a nie lewica? Zaraz się dowiem, że katolicyzm też jest lewicowy, a święcenie czołgów przez klechów to taki lewacki zwyczaj. Dam ci piwko. Wypij sobie to ci przejdzie.
Wiesz jaki Hitler miał stosunek do chrześcijaństwa?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów