18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:41
12-letni dziewczynka urodziła dziecko. Po przeprowadzeniu badan DNA okazało się, że ojcem maleństwa jest 64-letni sąsiad pokrzywdzonej. W tej chwili 12-latka znajduje się pod opieką specjalistów, z nią pracują psychologowie.

12-letnia dziewczynka ze wsi Krasnij Oktiabr, co w dosłownym tłumaczeniu oznacza Czerwony Październik, urodziła dziecko. Mała Rosjanka w tej chwili przebywa pod opieką odpowiednich organów, a stan psychiczny dziewczynki określony został jako stabilny.

Ta sprawa trafiła do prokuratury jeszcze dwa miesiące temu, kiedy nauczyciele zauważyli wystający brzuch uczennicy. 20-letniego brata pokrzywdzonej natychmiast uznano za głównego podejrzanego, jednak po badaniach DNA okazało się, że sprawcą jest 64-letni sąsiad dziecka! Mieszkańcy wsi od dawna byli zaniepokojeni zachowaniem emeryta, według nich mężczyzna dziwnie przyglądał się kilkunastoletnim dziewczynom.

Obecnie sąd zastanawia się, czy 12-latka będzie w stanie samodzielnie wychowywać własne dziecko. Matka pokrzywdzonej zostanie pozbawiona praw rodzicielskich, w rodzinie, z której pochodzi dziewczynka, jest siedmioro dzieci.

CTRL+C i CTRL+V z fakt.pl/swiat/12-latka-urodzila-dziecko-jak-do-tego-doszlo-,artykuly,6...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
_................_ 2016-02-19, 21:54 1
@Radysh chyba jest różnica między licealistką a 12 latką co? Nie muisisz się winić, że ślinisz się na widok licealistek
Zgłoś
Radysh 2016-02-19, 22:08
Tommytom Czytaty nie pisaty.
Zgłoś
CichaWoda 2016-02-19, 22:42
aż dziw że nie zmuszą ich do ślubu
Zgłoś
Lordzik92 2016-02-19, 23:55 1
A gdyby emeryt był biednym uchodźcom to wystarczyłyby zapewnienia że dziewczynka się sama nabiła na fiuta...
Zgłoś
BrunerOvned 2016-02-20, 2:18
S.T.U_Cummins napisał/a:

12-letnia dziewczynka ze wsi Krasnij Oktiabr, co w dosłownym tłumaczeniu oznacza Czerwony Październik, urodziła dziecko. Mała Rosjanka w tej chwili przebywa pod opieką odpowiednich organów, a stan psychiczny dziewczynki określony został jako stabilny

Bardzo podoba mi się to zdanie... Aż mi organ urósł...
A na poważnie, pomijając tą nieciekawą sytuację: do dziennikarzenia biorą się coraz większe osły...
Zgłoś
zonk 2016-02-20, 11:41
Velture napisał/a:

Sąd się zastanawia czy 12 latka może samodzielnie wychowywać niemowlaka.... kurwa mać. Niech się jeszcze zastanowi czy 12 latka może pilotować dreamlinera samodzielnie albo lecieć na księżyc.

12 latce zabrano jej matkę ale jakoś nic nie słychać o tym zjebanym pedofilu i co jemu grozi. Oczywiście najlepiej było się doszukać u brata a potem zdziwko ,że to nie brat zakisił tylko stary dziad sąsiad.

Może jestem pojebany i wyznaję mało nowoczesne wartości ale jakbym miał 12 letnią siostrę zapłodnioną przez 64 letniego sąsiada to w dzień po tym jakbym się o tym dowiedział po sąsiedzie nie byłoby śladu a sposób w jaki bym go katował i torturował przez ukatrupieniem byłby tak okrutny ,że weganie woleliby jeść kurczaki z ferm hodowlanych oglądając ich produkcję niż to co ja bym zrobił.

Autentycznie. Jako brat albo co gorsza dla typa ojciec takiej dziewczynki bym chuja zabił. To była by bardzo długa śmierć dla niego. Miałbym w dupie odpowiedzialność karną i co by mi groziło. Tak bym chuja zajebał ,że by bez testów dna go nie rozpoznano.

Wszystko fajnie ale i tak chuja byś zrobił tak jak większość gimsadystów.
Zgłoś
SedeS 2016-02-21, 18:03
Dziadek przynajmniej nie spierdala jak czarny.
Zgłoś
nerusss 2016-02-21, 18:05
mam koleżankę która jak miała 13 lat to dawała typkom po 17 lat teraz ma 20 lat a kurwą jest dalej
Zgłoś
ellsworth 2016-02-21, 19:39 1
Tommytom napisał/a:

Biedny pedofil, myślał że dwunastki nie zapłodni, a tu zong ! Kurde szkoda faceta, niedługo to niemowlaki będą płodne

To co piszesz samo się wyklucza. Skoro pedofil to o jakim zapłodnieniu mówisz? Pedofilia dotyczy osób przed okresem dojrzewania. Miała 12 lat, a nie 6. Parafilii jest wiele rodzajów, a pedofilia jest tylko jedną z nich.
Zgłoś
adian12345566 2016-02-21, 20:27
bleblebator1
Stary człowiek i morze chyba raczej "stary człowiek i może" taka tego no gra słów
Zgłoś
popek33 2016-02-21, 20:27
Taką starą se upatrzył ?
Zgłoś
P................M 2016-02-21, 21:37
A to stary nieuk jebany! Bez gumy dupczy się dziewczynki max. 10 lat. Później lepiej jest zakładać gumę, tak dla pewności
Zgłoś
acz 2016-02-22, 6:43
"Mieszkańcy wsi od dawna byli zaniepokojeni zachowaniem emeryta, według nich mężczyzna dziwnie przyglądał się kilkunastoletnim dziewczynom." xD
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem