📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Ma ktoś jakieś info na temat tego maluszka z filmiku ? Jaki silnik co zmienione w nim jest itd. ?
I może filmik lepszy od tego prezentowanego powyżej ...
Fajny telefon ... albo dźwięk albo flesz do wyboru
Hmm...operator filmu jedzie 150 , a maluch zostaje ostro z tylu. Nie do konca jestem pewien ,czy wniosek filmujacych jest sluszny. Biorac pod uwage fakt, ze licznik pewnie wskazuje troche inna predkosc niz faktyczna , to nie wiem ,czyjestsie czym jarac. Swoim malanem jechalem 120 i na tyle bym obstawial predkosc tego zielono-bialego cudenka.
Zreszta jazda po prostej nawet 200 km/h nie jest na tyle wymagajca co sprawna jazda w ruchu miejskim. Kierowca jest na zakrecie i przy ruszaniu na swiatlach , a nie na pustej , prostej drodze
Zreszta jazda po prostej nawet 200 km/h nie jest na tyle wymagajca co sprawna jazda w ruchu miejskim. Kierowca jest na zakrecie i przy ruszaniu na swiatlach , a nie na pustej , prostej drodze
Witam, jestem właścicielem tego auta, tak więc jakieś info jest
szukaj "porthos garage" na FB.
Phallucifer napisał/a:
Hmm...operator filmu jedzie 150 , a maluch zostaje ostro z tylu. Nie do konca jestem pewien ,czy wniosek filmujacych jest sluszny. Biorac pod uwage fakt, ze licznik pewnie wskazuje troche inna predkosc niz faktyczna , to nie wiem ,czyjestsie czym jarac. Swoim malanem jechalem 120 i na tyle bym obstawial predkosc tego zielono-bialego cudenka.
Zwróć uwagę, że kolega z astry jechał dosyć długo te 150 z hakiem, a doszedł mnie wtedy, kiedy akurat zwalniałem.
Ja miałem coś 6300obr/min na IV biegu.
BTW. To śmiesznie wyszło z tym filmikiem, bo nie miałem pojęcia że ktoś nagrywa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów