18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
126p leci na S7
ragbi • 2011-09-16, 12:26
jadąc do Radomia udało mi się złapać takieog malucha. Darłem jape dla beki, nie z paniki

Zgłoś
Sradowazy 2011-09-17, 12:52
Ma ktoś jakieś info na temat tego maluszka z filmiku ? Jaki silnik co zmienione w nim jest itd. ?
I może filmik lepszy od tego prezentowanego powyżej ...
Zgłoś
WhatsUpMan 2011-09-17, 13:42
Fajny telefon ... albo dźwięk albo flesz do wyboru

Zgłoś
Binklu 2011-09-17, 14:59
maluch lepszy niż ten stary opel
Zgłoś
Phallucifer 2011-09-17, 15:52
Hmm...operator filmu jedzie 150 , a maluch zostaje ostro z tylu. Nie do konca jestem pewien ,czy wniosek filmujacych jest sluszny. Biorac pod uwage fakt, ze licznik pewnie wskazuje troche inna predkosc niz faktyczna , to nie wiem ,czyjestsie czym jarac. Swoim malanem jechalem 120 i na tyle bym obstawial predkosc tego zielono-bialego cudenka.
Zreszta jazda po prostej nawet 200 km/h nie jest na tyle wymagajca co sprawna jazda w ruchu miejskim. Kierowca jest na zakrecie i przy ruszaniu na swiatlach , a nie na pustej , prostej drodze

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
ritu4l 2011-09-17, 16:47
głodny napisał/a:

kolega z warszawy a auto z gdyni
Obrazek

To jest gdańska rejestracja

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
P................s 2011-09-18, 10:25
Sradowazy napisał/a:

Ma ktoś jakieś info na temat tego maluszka z filmiku ? Jaki silnik co zmienione w nim jest itd. ?
I może filmik lepszy od tego prezentowanego powyżej ...

Witam, jestem właścicielem tego auta, tak więc jakieś info jest

szukaj "porthos garage" na FB.

Phallucifer napisał/a:

Hmm...operator filmu jedzie 150 , a maluch zostaje ostro z tylu. Nie do konca jestem pewien ,czy wniosek filmujacych jest sluszny. Biorac pod uwage fakt, ze licznik pewnie wskazuje troche inna predkosc niz faktyczna , to nie wiem ,czyjestsie czym jarac. Swoim malanem jechalem 120 i na tyle bym obstawial predkosc tego zielono-bialego cudenka.

Zwróć uwagę, że kolega z astry jechał dosyć długo te 150 z hakiem, a doszedł mnie wtedy, kiedy akurat zwalniałem.
Ja miałem coś 6300obr/min na IV biegu.
BTW. To śmiesznie wyszło z tym filmikiem, bo nie miałem pojęcia że ktoś nagrywa
Zgłoś
a................0 2011-09-18, 23:24

Tak mi się przypomniało. Tico 98 r., filmik sprzed roku, teraz już tyle nie pojedzie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów