Bez nich Ziemia przestałaby się kręcić, a dalszy los ludzkości nie miałby sensu. Kobiece piersi - dziś w wydaniu specjalnym! Tę wiedzę przyswójcie, tak jak kiedyś, dawno temu, przyswoiliście mleko swojej matki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:35
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
🔥
Przycinanie żywopłotu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
phi ja mam małe i są słodkie
Cytat:
Cycki i kac lista bezczelnie zerżnięte z JM. Spoko
Cytat:
Zajebane z Joe Monstera.. NIE ma piwa
No i co z tego, kurwa? Nie wszyscy mają czas spacerować po całym Internecie. Jakby na sadola nie można było przepierdolić czegoś z innej strony, tylko wrzucać własne materiały, to byłby po brzegi wypełniony filmikami jak sadole sobie wciskają słoiki w dupy, jebią młotkiem po jajcach czy obciągają swoim dziewczynom. Tak to są przynajmniej cycki i chuj-(że zajebane).
Pier..licie.. nie każdy ma czas i chęci wchodzić na inne strony typu JM i oglądać wsztko, skoro nie macie znajomych i poświęcacie czas na internet to zachowajcie żale dla siebie.
chyba czas wytrzeźwieć, bo przeczytałem "bi-ustach" i zacząłem się zastanawiać czy artykuł będzie o jakichś modyfikacjach ciała...
Małe cycki są najlepsze.
Nie palę a i tak mam obwisłe...
Tak sobie patrze pod bluzke i musze powiedziec, ze moje B80 idealnie miesci sie w dloni i na starosc nie bedzie wisial i ciagnal sie po dywanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów