📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Proszę o tytuł kreskówki z 2:38. Będę wdzięczny.
a gdzie black metal A.D. 1994? In the nightside eclipse? De mysteriis doom sathanas? Pentagram? Hvis lyser tar oss? LEGENDA!!!
Jest to rok urodzenia Biebera więc już na starcie uważam to za rok zjebany.
Muzycznie genialnie zrobiona kompilacja,plus kawał wspomnień.Należy się skrzynka piwa.
I właśnie dla tego jestem DUMNY że mogłem przeżyć takie wspaniałe czasy a gimbusy niech żałują
Jak usłyszałem Scatmana to mnie już całkiem dobiło. Kompilacja świetna, The Prodigy - No good, General Levy, The Cranberries, Enigma.... wiele ich rozpoznałem choć nie wszystkie. Nie siedziałem w końcu cały czas przed tv. 94' to tez świetne imprezy Rave (choć głównie w UK). Z Ciotką nagrywaliśmy kawałki z MTV na kaseciaka za pomocą mikrofonu. Strasznie się wkurwiała gdy zacząłem się śmiać lub zrobiłem coś innego, głośnego. Musiała wtedy kasować ostatni kawałek. Całe lata 90' uważam za zajebiste. Świetna muzyka, filmy jak i fajne gry na commodore oraz amigę a potem na PCty i PSX'a.
Wiele zajebistych rzeczy. Lemingi, Franko, Lotus. Babcia napierdalała swetry na drutach, sam miałem ich kilka. Zdjęcia robiło się Polaroidem a klisze do niego nie były tak drogie. Biegało się po osiedlu z dzieciakami, miałem plecak z myszką miki i nikt sie nie przypierdalał, baa... niektórzy nawet zazdroscili.
Patrząc na to z dzisiejszego punktu widzenia to były najlepsze lata do wychowywania dzieci.
Wiele zajebistych rzeczy. Lemingi, Franko, Lotus. Babcia napierdalała swetry na drutach, sam miałem ich kilka. Zdjęcia robiło się Polaroidem a klisze do niego nie były tak drogie. Biegało się po osiedlu z dzieciakami, miałem plecak z myszką miki i nikt sie nie przypierdalał, baa... niektórzy nawet zazdroscili.
Patrząc na to z dzisiejszego punktu widzenia to były najlepsze lata do wychowywania dzieci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów