18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
maniekkosela 2013-12-13, 13:15 1
Proszę o tytuł kreskówki z 2:38. Będę wdzięczny.
Zgłoś
terminator_ninjy 2013-12-13, 15:46
a gdzie black metal A.D. 1994? In the nightside eclipse? De mysteriis doom sathanas? Pentagram? Hvis lyser tar oss? LEGENDA!!!

a ja wiem?... jakby sie dało...
Zgłoś
dino2411 2013-12-13, 16:20 1
Zgłoś
_Frytas_ 2013-12-13, 16:39
Najbardziej mnie dobija to, że za 20lat obecna gimbaza będzie pokazywać swoim dzieciom bibera, dubstep, trudne sprawy, kac wawe i inne sraki mówiąc: "za moich czasów to była muzyka i filmy...."
Zgłoś
p................a 2013-12-13, 16:41
Super. O naszych aktualnych czasach za 20 lat nikt nie zrobi kompilacji, bo na co komu to w zgliszczach po ostatniej wojnie ludzkości?
Zgłoś
ProfessorHix 2013-12-13, 16:53
Jest to rok urodzenia Biebera więc już na starcie uważam to za rok zjebany.
Zgłoś
Serdelek 2013-12-13, 19:00
Muzycznie genialnie zrobiona kompilacja,plus kawał wspomnień.Należy się skrzynka piwa.
Zgłoś
krzyzu83 2013-12-13, 20:22
I właśnie dla tego jestem DUMNY że mogłem przeżyć takie wspaniałe czasy a gimbusy niech żałują
Zgłoś
Seboolek 2013-12-13, 23:21 1
Jak usłyszałem Scatmana to mnie już całkiem dobiło. Kompilacja świetna, The Prodigy - No good, General Levy, The Cranberries, Enigma.... wiele ich rozpoznałem choć nie wszystkie. Nie siedziałem w końcu cały czas przed tv. 94' to tez świetne imprezy Rave (choć głównie w UK). Z Ciotką nagrywaliśmy kawałki z MTV na kaseciaka za pomocą mikrofonu. Strasznie się wkurwiała gdy zacząłem się śmiać lub zrobiłem coś innego, głośnego. Musiała wtedy kasować ostatni kawałek. Całe lata 90' uważam za zajebiste. Świetna muzyka, filmy jak i fajne gry na commodore oraz amigę a potem na PCty i PSX'a.
Wiele zajebistych rzeczy. Lemingi, Franko, Lotus. Babcia napierdalała swetry na drutach, sam miałem ich kilka. Zdjęcia robiło się Polaroidem a klisze do niego nie były tak drogie. Biegało się po osiedlu z dzieciakami, miałem plecak z myszką miki i nikt sie nie przypierdalał, baa... niektórzy nawet zazdroscili.
Patrząc na to z dzisiejszego punktu widzenia to były najlepsze lata do wychowywania dzieci.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów