18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prozac 2010-05-27, 15:02
niech jara jestem za! jednego ciapatego mniej!!! a jaki rak plucka jest przyjemny do chorowania:) mniam! agonia w najgorszym wydaniu:) brawo dla rodzicow:)
Zgłoś
Zdunkov 2010-05-27, 15:21
street_swc napisał/a:

i właśnie tu się można zdziwić. Oglądałem materiał w jakiejś telewizji dokumentalnej i ze względu na klimat mokry płaca tych dzieci są oczyszczane natychmiastowo z tytoniu więc na raka przez papierosy nie ma prawa zachorować

nie wydaję mi się, żeby to było takie piękne. nie ma opcji, żeby te tony smoły same się oczyściły. no nichuja.
Zgłoś
antraxkelso 2010-05-27, 15:45
street_swc napisał/a:

i właśnie tu się można zdziwić. Oglądałem materiał w jakiejś telewizji dokumentalnej i ze względu na klimat mokry płaca tych dzieci są oczyszczane natychmiastowo z tytoniu więc na raka przez papierosy nie ma prawa zachorować

ale schizofrenia gwarantowana. do tego psychozy i mocne zaburzenia ze sfery układu dopaminowego (Parkinson itp).
Zgłoś
J................y 2010-05-27, 15:47
huehue kozaczek
Zgłoś
m................6 2010-05-27, 15:50
Pewnie tańsze od ryżu ;D
Zgłoś
ungubungu 2010-05-27, 16:34 1
Muszę zrobic przerwę.

Na szluga.
Zgłoś
hellutek 2010-05-27, 16:35
tyle fajek dziennie i wciaz taki gruby?!
Zgłoś
Cimek 2010-05-27, 17:03
hellutek napisał/a:

tyle fajek dziennie i wciaz taki gruby?!

chyba mały
Zgłoś
xoludus 2010-05-27, 17:41
Laleczka Chucky, czy jak to tam szlo.
Zgłoś
mtvmata 2010-05-27, 18:03
tak palić to każdy głupi umie, widać ze nawet sie nie zaciaga ...
Zgłoś
d................7 2010-05-27, 19:06
@up

on ma kurwa dwa lata!
Zgłoś
glen1428 2010-05-27, 19:35
Ide zapalic.
Zgłoś
d................2 2010-05-27, 19:52
Przy postepujacym wzrostem masy ciala jak obecnie i popalaniu dalej takiej ilosci fajek , pierdolnie na zawal jak bedzie mial z 7
Zgłoś
danmaster 2010-05-27, 20:01
ciekawe co z niego wyrośnie. . . albo i nnie

ciekawe co z niego wyrośnie . .
Zgłoś
P................n 2010-05-27, 20:16
Mi to dawali tylko gumy w kształcie fajek w jego wieku :C
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem