📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Widzicie odpryski metalu? Nie to nie ma o czym gadać. Nie widać jak kule 'wchodzą'. Jak ktoś wierzy w ten filmik to chyba jest UO.
awful napisał/a:
saw to nie m60
SAW =Squad automatic weapon, czyli M60 to też SAW. M249 strzela pociskami z M4/M16 dlatego ma mniejszy odrzut.
bot89 napisał/a:
2. więkośc dziur była już skorodowana dookoła
Auto pewnie stoi tam nie od dziś, pewnie wcześniej też do niego strzelali
Naprawde uwazacie że to jakiś fejk? Bo ci kolesie posluzyli sie urywaniem i ucinaniem filmu zeby podstawić tego kolesia za autem= raczej nie są profesjonalistami w tej dziedzinie. Więc jak zrobiliby łuski, kurz i gazy wylotowe z lufy? Ehhh później poszukam jakichś strzelań z M249 i innych SAW i porwnamy
fajne i primo M249 SAW a nie na odwrot.
duo-chce taka zabawke naprawde
tre-ta bron troche wazy i trafic da sie chyba tylko opierajac go o cos (ziemia)
quatro-200 naboi na tasme? strasznie szybko zeszly i nie bylo jej widac
wiec watpie zeby to byla tasma do SAW`a
duo-chce taka zabawke naprawde
tre-ta bron troche wazy i trafic da sie chyba tylko opierajac go o cos (ziemia)
vagrant326 napisał/a:
SAW M249 ma skrzynke z taśmą na 200 naboi oraz woreczek na tasme -50sztuk Tu masz do czynienai z skrzynką...
Ja pierdole co jeden to lepszy
Z resztą radze się zapoznać z opisem zanim zaczniecie pisać bzdety world.guns.ru/machine/mg17-e.htm
pierdole, w gta auta wybuchały po >magazynku z ak -.-
Zaden montaż. Gość napierdala amunicją .22. Stąd łuski, dym, praktycznie zerowy odrzut i charakterystyczny głuchy trzask zamiast konkretnego huku. Ten drugi typ naprawdę tam siedział. Taka amunicja nie przebije blachy samochodowej. No chyba że wystrzelić cały magazynek (taśmę) w jedno miejsce.
M249 to karabinek maszynowy strzelający amunicją pośrenią (5,56 nato).
M60 to karabin maszynowy strzelający amunicją karabinową (7,62 nato).
M60 to karabin maszynowy strzelający amunicją karabinową (7,62 nato).
Chciałem być oryginalny mówiąc coś innego, ale włączę się do dyskusji i powiem, że fake. Klatka 00:13-00:14
lubie_kopytka napisał/a:
Chciałem być oryginalny mówiąc coś innego, ale włączę się do dyskusji i powiem, że fake. Klatka 00:13-00:14
Faktycznie, nie zwruciłem uwagi przy pierwszym oglądaniu. Pomimo to i tak uważam, że gdyby tam siedział to byłby względnie bezpieczny.
ziemba napisał/a:
Zaden montaż. Gość napierdala amunicją .22. Stąd łuski, dym, praktycznie zerowy odrzut i charakterystyczny głuchy trzask zamiast konkretnego huku. Ten drugi typ naprawdę tam siedział. Taka amunicja nie przebije blachy samochodowej. No chyba że wystrzelić cały magazynek (taśmę) w jedno miejsce.
M60 to karabin maszynowy strzelający amunicją karabinową (7,62 na
Proszę Cię, wyjdź...
PanBodzio napisał/a:
Zaba, ASG nie daje takiego dźwięku
No fakt to nie jest ASG ... ale ASG może mieć taki dźwięk wystarczy wymienić na dobrą sprężynę i gumkę w tłoku
Jak już napisałem to nie ASG ale FAKE ... jest wycięty kawałek filmiki przed i po strzelaniu przez grubasa ,łuski lecą (pod nogami widać jak coś spada ... w ASG to max 10 łusek da się zamontować na magazynek :/)więc amunicja jest prawdziwa ,ba nawet widać mały błysk/iskrę pod koniec strzelania koło koła auta (przednie koło auta w sekundzie 25-26)
I takie mam pytanie czy sam fakt wyciętych faktów nie wystarczy wam na to ,że to FAKE ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów