"Mają rozmach ................." - Siara
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kryzys kurwa! Kryzys do wycierania mordy bogatych, by nie dawać biedniejszym. (Myślę o wypłatach za uczciwą pracę)
inny kraj inne patrzenia na rząd który nie jest tak zakłamany i nie chce bez przerwy ru**ać obywateli jak nasz. Wszystko z pieniędzy podatników którzy przecież kochają swoją Queen.
Choć jakby nie patrzeć wyruchali ich na 200 sztuk BMW
mnie śmieszy zabawa w króla, królową, księcia, sułtana i kurwa chuj wie co jeszcze... mamy 21w czas przestać żyć przeszłością...
Jakoś tym krajom w których wciąż urzęduje rodzina królewska żyje się dużo lepiej niż nam...
~okar19
Albert spoko kolo jest, po za tym nie ma podatkow w Monako, takze wole krola/krolowa/ksiezniczke/ksiecia 'i kurwa chuj wie co jeszcze' niz pazia Tuska, parobka Kaczynskiego i oszusta Komorowskiego.
Albert spoko kolo jest, po za tym nie ma podatkow w Monako, takze wole krola/krolowa/ksiezniczke/ksiecia 'i kurwa chuj wie co jeszcze' niz pazia Tuska, parobka Kaczynskiego i oszusta Komorowskiego.
200 zajebał a Książe Albert przewraca sie w grobie bo on miał tylko 2 doroszki
Poncho napisał/a:
inny kraj inne patrzenia na rząd który nie jest tak zakłamany i nie chce bez przerwy ru**ać obywateli jak nasz. Wszystko z pieniędzy podatników którzy przecież kochają swoją Queen.
Podatki i Monakooo?
Tom.Funny napisał/a:
w katowicach znajomy jedna z nich kupil, spoko furki
tak swoja dorga zdziwi sie jak mu powiem ze ma dziury w klapie haha
pkh napisał/a:
Od kiedy to rejestrację się nituje do samochodu? Nie mówiąc już o wierceniu w klapie
On nic w klapie nie wiercil. W klapie sa juz otwory, a on wiercil w rejestracji zeby sie zgadzaly odstepy.
A co do nitowania to kazdy montuje jak mu sie podoba, nie ma zasady.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów