ruski sadol gotowy jechać za 2200 $ torturować ludzi i odcinać im narządy - mówi o tym wprost, koniec 2023 roku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
żmij napisał/a:
Jak mawiał wódz naczelny upadlińców z lat 1922-1953
Ty z tego okresu chyba już nigdy nie wyjdziesz... Wiktor Hugo opisywał zabawy angielskiej szlachty kilka wieków temu. Jedna z zabaw nazywała się "polowaniem na lwa" i polegała na wydłubywaniu oczu biedakom po spożyciu przez szlachciców sporej dawki alkoholu. To jest poważny problem...
Siriuz napisał/a:
At least one of them got indicted by the L.A. office of the FBI
as part of an organization that I won't name
Aż jeden... Ja pierdolę, świat się kończy!!!!
darek1234 napisał/a:
Ty z tego okresu chyba już nigdy nie wyjdziesz... Wiktor Hugo opisywał zabawy angielskiej szlachty kilka wieków temu. Jedna z zabaw nazywała się "polowaniem na lwa" i polegała na wydłubywaniu oczu biedakom po spożyciu przez szlachciców sporej dawki alkoholu. To jest poważny problem...
Tak, jak myślałem; nie zrozumiałeś niczego.
Miłej niedzieli życzę.
Bez odbioru.
BTW; "At least one" znaczy "co najmniej jeden".
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów