Co do uśmiechania się, to raczej szczerze się uśmiechała kiedy opowiadała o swoim marzeniu, o trzech życzeniach, jak dziękowała za rozmowę, ale ogólnie wyglądała jakby miała się zaraz rozpłakać, może nawet depresyjny wyraz twarzy. Nie dziwię się.
https://i.sadistic.pl/pics/70193f6ac41b.jpg
Skoro polacy mogą jechać do uk i pracować na zmywaku lub sprzątać to czemu ona nie może? może to sposób by stać się zławny. Zreszta to pierdolenie, bryci maja wcale dobry socjal (niestety)
skoro nic nie bierze,nie pije i nie jest w ciazy to moze isc do pracy.chyba ze jest leniwa..
Pierdolenie.Jeśli jest Brytyjką to pracę znajdzie zawsze.Jak się chce to można zawsze znaleźć.Przeszkodą jest zazwyczaj język.W jej przypadku tej przeszkody nie ma.Po prostu kurwie się pracować nie chce!
Wy tępe gimbusy.. nie dość że języków nie umiecie to jeszcze ślepi. Dziewczyna wyraźnie powiedziała, że chce mieć zdrowe nogi, żeby pójść do pracy jak i na filmie widać, że używa kul.
To ma być najlepiej oceniony komentarz? Ludzi już całkiem pojebało.
Wygląda zdrowo i przynajmniej zna angielski. W przeciwieństwie ode mnie, a że zrozumiałem 5% z tego o czym była mowa, skłania mnie to mimo wszystko do refleksji nad tym, że od 4 klasy szkoły podst miałem sam rosyjski w szkole.
że co kurwa, wygląda zdrowo? Pieprznij się w ten durny łeb. Skoro nie znasz języka, to zobacz ten materiał to końca tłuku, może wtedy zrozumiesz jaki jesteś ograniczony umysłowo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów