18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
H................a 2013-08-07, 17:02
psychrolutes marcidus to ryba-galareta, ale możliwe, że jest to tylko nazwa potoczna.
Zgłoś
Marcellotinio007 2013-08-07, 17:28
chciałbym donieść, że jakiś czas temu wstawiłem podobny temat
sadistic.pl/dziwne-zwierzeta-vt99321.htm
(niektóre się powtarzają, ale można ogarnąć, jak ktoś chciałby "wincyj")

Rozwój płciowy - 66 cm
Udar - 20(suwy/sec.)
Jurność - 86%
Zgłoś
wi4droman 2013-08-07, 18:46
Kurna ale dziwolągi :o Jako ciekawostkę powiem, że do tej pory zbadano jedynie 10% ziemskich oceanów. Cholera wie co jeszcze może się tam czaić ...
Zgłoś
wormarder 2013-08-07, 19:50
kuźwa sadole niby tacy mądrzy, a teraz wielkie zdziwienie jakie to nieznane im cuda tu widzą
Zgłoś
QKLUX 2013-08-07, 19:54
Większość jest mało znana, ale minogi żyją również w Polsce i jak się wie jak to można łatwo złapać: w czystych rzekach w okolicach dolne Wisły z mułu i piachu z dna można ich larwy łatwo wybrać. Niestety są pod ochroną.
Ale są pycha

A Mary patagońskie mają w schronisku w Wojtyszkach - to jest miejsce gdzie dużo zwierząt niespotykanych w ZOO można zobaczyć - dostają na przechowanie zagrożone gatunki z przemytu, które przechwyciły urzędy celne.
Zgłoś
PodstempnyWonsz 2013-08-07, 20:00
12, o kurwa kraken
Zgłoś
sethia 2013-08-07, 20:23
Wilka grzywiastego można oglądać w ZOO w Oliwie

Zgłoś
Qbiini 2013-08-07, 21:15
o nie mogę ale wizja... ciekaw jestem czy ktoś wpadł na to, żeby wsadzić członka do tego minoga (minóga?)? Utimate achivment. Już przeglądam internety w poszukiwaniu tego. Jak znajdę, to będzie mój pierwszy temat na hardzie
Zgłoś
chujciwcycki 2013-08-07, 23:17
Się ma Animal Planet i BBC w domu to się takie rzeczy wie.
Zgłoś
mctewu 2013-08-08, 4:11
Gwiazdonos jak predator
Zgłoś
Novik 2016-07-12, 23:59
a ostatnie to twoja stara
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów