📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
wszystkich 24 brawo
cieżki ,niemobilny ,wielki -co oznacza że wchuj niemodernizowalny tir ze smigłem -czasy sie zmieniaja i pole walki też
A słyszałeś może o czymś takim jak superhind. Niemobilny to on nigdy nie był. Mi 24 to jeden z najszybszych śmigłowców świata. Polacy chcą kupić blackhowk-i tylko po to by się pochwalić, tylko przed kim.
A słyszałeś może o czymś takim jak superhind. Niemobilny to on nigdy nie był. Mi 24 to jeden z najszybszych śmigłowców świata. Polacy chcą kupić blackhowk-i tylko po to by się pochwalić, tylko przed kim.
@up
Jaki kurwa blackhowk?
Jaki kurwa blackhowk?
Wielkie propsy dla chłopaków, i oby z każdej misji wracał pełen skład.
Jakby ktoś był zainteresowany, to utwór: Rob Zombie - Dragula Piwko i za muzykę i za całokształt
A co wy takiego dla tego kraju wywalczyliście? Tylko siedzicie na ciepłej diecie i marnujecie ciężko zapracowane obywatelskie pieniądze w posłudze hamburgerom. Dla mnie większym patriotą jest pani Henia z biedronki wychowująca piątkę dzieci niż najemnik w posłudze Ameryce.
Czym Wy się podniecacie? To zwykli najemnicy, gdzie tu jest walka za ojczyznę? Ujebało jednemu z drugim nogę i teraz każą sobie renty płacić z cudzej pracy. Siedzieć w domu, a usługiwać amerykanom.
6kemot:
Więcej takich pań Heń z Biedronki z piątką dzieci a nasz kraj będzie silny i wspaniały....
Lagrosse22:
Idioto kompletny, najpierw sprawdź co znaczy słowo najemnik. Poczytaj o Czadzie, o Kosowie. Jak wysyłali ludzie właśnie do Iraku, bez żadnych dodatkowych świadczeń i na rozkaz z dnia na dzień.
A to że jesteśmy zaangażowanie w takie konflikty to podziękuj politykom a nie żołnierzom, bo oni wykonują tylko swoją pracę.
Więcej takich pań Heń z Biedronki z piątką dzieci a nasz kraj będzie silny i wspaniały....
Lagrosse22:
Idioto kompletny, najpierw sprawdź co znaczy słowo najemnik. Poczytaj o Czadzie, o Kosowie. Jak wysyłali ludzie właśnie do Iraku, bez żadnych dodatkowych świadczeń i na rozkaz z dnia na dzień.
A to że jesteśmy zaangażowanie w takie konflikty to podziękuj politykom a nie żołnierzom, bo oni wykonują tylko swoją pracę.
powiem Wam trochę marny filmik jak na 25 BkPow byłem tam i wiem, że stać Was na więcej pozdro
"Więcej takich pań Heń z Biedronki z piątką dzieci a nasz kraj będzie silny i wspaniały...." Zapomniałem dopisać, że oprócz dzieci musi jeszcze utrzymywać polityka, urzędnika, księdza, żołnierza przez co musi żyć w skrajnej nędzy a jej dzieci skłaniają się bardziej do emigracji.
Zapytam się co dzięki waszemu poświęceniu i walce zyskał obywatel Polski, który was utrzymuje ?
Zapytam się co dzięki waszemu poświęceniu i walce zyskał obywatel Polski, który was utrzymuje ?
Wymiernie, dla każdego z osobna? Nic. Tylko po co zadajesz bezsensowne pytania na które sam sobie umiesz odpowiedzieć? A jak Ci nie pasuje to zmień Konstytucję albo obywatelstwo. Tylko się potem nie zdziw.
Rozjebali cywilizowany kraj w imie amerykańskich "idei", jeszcze kręcą filmy. Jakby mieli powód do dumy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów