Filmik znalazłem na jednym z poczytniejszych portali informacyjnych w Polsce.
Włos się na dupie jeży.
Być może jestem nietolerancyjny no ale trzeba być pojebem żeby to robić sobie.
Odpierdolcie się kurwy od gejów (Dża). Oni są spoko. Więcej panienek dla hetero. I nikomu nie przeszkadzają. Jeśli masz coś do gejów to jesteś JEBANYM homofobem i najprawdopodobniej kryptogejem... dziwko.
MORAŁ: Najczęściej osoby które okaleczają się, tatuują itp. robią to bo cierpią emocjonalnie i najczęściej coś nie gra w domu. Bardzo rzadko kiedy robią to dla frajdy i szpanu.
@Dża, tylko kurwa co on ci przeszkadza? Zagraża społeczeństwu, że chcesz go na przymusowe leczenie wysłać? A już wiem... leczysz kompleksy tymi chujowymi komentarzami.
o ja pierdole, pedalstwo sie zadomowilo na sadistic.pl (to pewnie przez te baby z kutasami zapomnieliscie czy wolicie facetow czy kobiety...) , ze w komentarzach zaczynacie bronić pederastów heheh, idzcie sobie na przemarsz pedryli i tam sobie chwalcie dobrodziejstwa płynące z mieszania sobie wzajemnie gówien w dupach ( bo zapewne takie dostrzegacie) ale tutaj prosilbym raczej o nie propagowanie dewiacji oraz wykolejenia ktore wykracza poza wszelką granice tolerancji....
Dzisiaj okaleczę siebie, a za rok będę szukał pociechy w okaleczeniu Twojej córki.