Troszke cierpliwości zawsze popłaca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pitarturbull1987 napisał/a:
ty ja pierdole ale śmieszne... 3 indyki się wykrwawiają a oni leja ze śmiechu
Indyki się wykrwawiają! Japierodole! Powinni im sztuczne oddychanie zrobić i masaż serca!
Piękny strzał. Widać, że nie pierdolą się w tańcu : )
@ Obrońców zwierząt, myślę iż kury, świnie, krowy, konie i inne szczury, które są ubijane u nas w Polsce mają bardziej przejebane niż te 3 dorodne indyki, które zapewne zajebiście smakowały : )
@ Obrońców zwierząt, myślę iż kury, świnie, krowy, konie i inne szczury, które są ubijane u nas w Polsce mają bardziej przejebane niż te 3 dorodne indyki, które zapewne zajebiście smakowały : )
meszamorum wilk syty i owca cała :]
ładnie trafił a najbardziej mnie rozwaliła ta pułapka na indyki :o GUl gul gul! :pp
ładnie trafił a najbardziej mnie rozwaliła ta pułapka na indyki :o GUl gul gul! :pp
połowa z was ćwoki jebane nigdy nawet wróbla z wiatrówki nie kropnęła a piszecie jakieś pseudosadystyczne śmieci
Po pierwsze dlaczego nie ma tego na hardzie?
Po drugie dla mnie strzelanie do takiego celu to zwykłe cwelstwo, dlatego kolesiowi z wiatrówką wielki chuj w dupę. Mógł jeszcze przed żółwiami albo ślimakiem zakozaczyć.
Po drugie dla mnie strzelanie do takiego celu to zwykłe cwelstwo, dlatego kolesiowi z wiatrówką wielki chuj w dupę. Mógł jeszcze przed żółwiami albo ślimakiem zakozaczyć.
Tutaj pitolenie " Oj biedne zwierzątka" a jak mama powie że schabowy z kurczaka na obiad to ślinka cieknie...
JozinZBazin napisał/a:
Po pierwsze dlaczego nie ma tego na hardzie?
Ja pierdole, nawet w świecie według ludwiczka polowali na jelenie i nikt nie płakał a ty mięczaku szopkę odstawiasz
I tak na marginesie to zamiast harda jest teraz dział dla masturbantów
K U R T Z napisał/a:
połowa z was ćwoki jebane nigdy nawet wróbla z wiatrówki nie kropnęła a piszecie jakieś pseudosadystyczne śmieci
I tu się mylisz : ). Co prawda lepiej się strzela do gołębi, ale wróbla też się ustrzeli : )
pitarturbull1987 napisał/a:
ty ja pierdole ale śmieszne... 3 indyki się wykrwawiają a oni leja ze śmiechu
Już widzę morze krwi. Człowieku, a z Nagród Darwina się nie śmiejesz? Ta sama zależność.
meszamorum napisał/a:
Przesunąć do 1:10
@up - jak jesteś taki wrażliwy na cierpienie zwięrzątek, to z łaski swojej wypierdalaj z sadola, bo go chyba pomyliłeś ze stroną towarzystwa opieki nad zwierzętami.
najśmieszniejsze jest to , że dostałeś warna , t astrona schodzi na psy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów