Mocno zaangażowany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[quote=alterego]Ja jednak widzę...
Troszkę przy młody, by mu powtarzać jeden utwór przy tej głośności.
Chyba, że jest geniuszem i 1 raz słyszał... hehe
Ale co ja się znam....
No właśnie co do ostatniego zdania się zgadzam...
Chuja się znasz...
Ja swoim siostrzeńcom w wielku <5 lat puszczam Iron Maiden...
Mały (obydwoje mają ojca z Anglii) sam mnie prosi, bym mu puszczał...
I obydwoje udają, że śpiewają...
I fajną mają zabawę...
Przepraszam, przyjąłem twój styl pisania komentarzy. No ale reszta sobie przetłumaczy na ludzki język.
Troszkę przy młody, by mu powtarzać jeden utwór przy tej głośności.
Chyba, że jest geniuszem i 1 raz słyszał... hehe
Ale co ja się znam....
No właśnie co do ostatniego zdania się zgadzam...
Chuja się znasz...
Ja swoim siostrzeńcom w wielku <5 lat puszczam Iron Maiden...
Mały (obydwoje mają ojca z Anglii) sam mnie prosi, bym mu puszczał...
I obydwoje udają, że śpiewają...
I fajną mają zabawę...
Przepraszam, przyjąłem twój styl pisania komentarzy. No ale reszta sobie przetłumaczy na ludzki język.
Ma młody potencjał , rośnie niezły grindcorowiec
Ludzie serio... jak to moze sie podobac... ?! Nie ma muzyki, zadnego rytmu, i darcie mordy...Boze zagrzmij!
Ludzie, przez przypadek włączyłem to bez dzwięku, ciekawy efekt.... Tatuś ksiądz?
Gust muzyczny jak chuj i każdy ma swój, ale nie mówcie, że niema rytmu itp. bo ten rodzaj muzyki jest jednym z bardziej zaawansowanych (w sensie nie każdy kto umie pociągnąć parę riff na gryfie da radę grać w kapeli, tak samo perkusiści i wokaliści).
dobrze, że są tacy starzy. zajebiste dzieciństwo dzieciaki będą miały, a nie kurwa ona tańczy dla mnie
kurwa dla mnie taka hardkorowa muza to jest przejebana - słuchajcie sobie ale nie obnoście się jakbyście byli bogami... Kuuurwa
Jak ktoś nie zna to polecam to rewelacyjna ciężka ballada "Hedfirst - last man standing". Tylko słuchać na byle lepszym HI-FI od głośników z monitora za 200zł.
babycow napisał/a:
Ludzie serio... jak to moze sie podobac... ?! Nie ma muzyki, zadnego rytmu, i darcie mordy...Boze zagrzmij!
Huehuehuehuehue toś dojebał! Gdyby nie muzyka gitarowa to byś sobie nie posłuchał muzyki robionej na laptopie.
I zanim następnym razem pierdolniesz coś głupiego, to dowiedz się dokładnie - metal i jego odmiany to JEST muzyka i ma w sobie W CHUJ RYTMU. Bo w końcu komu jest potrzebne pojęcie rytmu kiedy program na kompie sam zrobi rytmiczne łupu cupu.
Hadzi94 napisał/a:
KoRn-Falling Away from me
Brzmi mi jednak chyba na jakiś Cover, ale głowy nie dam sobie uciąć
Owszem to KoRn i Falling Away from me i nie cover a fragment z koncertu 'The Encounter'
Całkiem przyzwoity, polecam
Biedne dzieci.. nie dość ,że rodziców nie stać na fryzjera żeby chłopczykowi ładnie włosy podciąć to jeszcze są katowane jakimiś krzykami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów