I niemożliwe jest że znajdzie się choć jedna osoba, która by się nie uśmiechnęła podczas przejażdżki tą suprą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
I niemożliwe jest że znajdzie się choć jedna osoba, która by się nie uśmiechnęła podczas przejażdżki tą suprą
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
padaka napisał/a:
spoooro mocy i żeby musiało oddać jej 100% na asfalt
że co???
padaka napisał/a:
100% na asfalt
Zanim moc z silnika dotrze do kół ma duże straty spowodowane różnymi oporami, około 25-30% co dla Subaru Imprezy daje stratę aż 50KM (czyli pewnie 140% mocy silnika Twojego auta).
Padaka kocha Supry:) Z tym, że w tych autach, z Supry pozostała co najwyżej nazwa
Padaka- znajdź teraz wytłumaczenie na kontrolkę hamulca ręcznego na obrotomierzu:)
ten wasz "ręczny" to nie ręczny tylko wyłączona kontrola trakcji znawcy.
Nie przerobiona supra też jest cudna w oryginalnym wyglądzie (co najwyżej aluski i mały spojlerek na tył) Szkoda, że zajebiście awaryjna i nadsterowna
A na filmie masz kontrolkę Pomarańczową Czyli ostrzegawczą
Zdałbyś kiedyś test na prawko to byś wiedział
kanapkazesrem napisał/a:
Padaka- znajdź teraz wytłumaczenie na kontrolkę hamulca ręcznego na obrotomierzu:)
No_Problems napisał/a:
Dalton ?
Bugatti Veyron (seria) 0-300km/h w 16,7s. Więc o co chodzi ? (sprawdzić se w google . pl
Zwracam honor z tym hamulcem ręcznym.
A propo kolorów to jest facetem i mam tylko podstawową paletę gam...
A w sprawie prawka, to patrząc na twój wiek mam je przynajmniej 2 lata dłużej niż Ty synku;)
A propo kolorów to jest facetem i mam tylko podstawową paletę gam...
A w sprawie prawka, to patrząc na twój wiek mam je przynajmniej 2 lata dłużej niż Ty synku;)
heski997, ale bugatti nie dość że drogi w cholere to brzydki
Supre kupujesz za 25tys $ , robisz za 40 i masz taką samą (jak nie większą) moc co veyron
Supre kupujesz za 25tys $ , robisz za 40 i masz taką samą (jak nie większą) moc co veyron
Ja pierdole co za pizdy tu gadają o podnośniku to nie mam pytań. Chyba, że to takie pajacowanie dla samego pajacowania, przez jakichś młodych przygłupów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów