📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Na czysto dostajemy jakieś 5mld.. troche tanio sprzedaliśmy niepodległość
PKB Polski to około 500 mld dolarów, czyli zdecydowanie mniej, niż podaje bohater filmu.
Ciekawe jaki zdziwiony ryj musiał mieć jakiś sąsiad/sąsiadka która wbiła do piwnicy po korniszonki do wódeczki a tam młody sąsiad napierdala do kamery z zdjęciem Tuska pod pachą. Cikawe
meheleh napisał/a:
PKB Polski to około 500 mld dolarów, czyli zdecydowanie mniej, niż podaje bohater filmu.
Złotych kurwa, 1500 mld ZŁ.
My nic nie dostaliśmy. Weźcie to na logikę - czy szkopy nagle są takimi filantropami że dają każdemu naokoło hajsy za frajer? Oni sobie ten hajs odbiją, w ten czy inny sposób. I to tak że jeszcze na tym stracimy.
Dobrze że Polacy zaczynają się interesować tym co się dzieje w naszej gospodarce. Ciekawe ile trzeba będzie czekać na pozytywne skutki tego zainteresowania.
Jak może być 1500 mld? To jest jeden bilion i 500 miliardów.
Tak jak by powiedzieć tysiąć milionów, tysiąc tysiecy. Kurwa.
Tak jak by powiedzieć tysiąć milionów, tysiąc tysiecy. Kurwa.
Z tej całej nagonki na p.o. wyłania się jedna, jedyna słuszna alternatywa - Kaczyński i jego banda. Reszta praktycznie jest bez szans, pomyślcie o tym czasem. Przyzwyczaiłem się do regularnego wybierania mniejszego zła, a Pis u władzy już przerabialiśmy, drugi raz tego kurwa nie zniosę.
Stawiam piwo jedynie za motyw z małą Madzią, a tak poza tym to czarny chuj w dupę dla autora bo kurwa lepiej mieć te 43 mld niż nic.
Też jestem przeciwko unii ale coś autor ściemnia.
Policzyłem, że dostajemy średnio 57,8 mld rocznie. I czemu on porównuje dotacje do pkb? Powinien porównywać dotacje z budżetem, który w tym roku ma wynieść nie całe 300 mld. Jest różnica, co nie?
Policzyłem, że dostajemy średnio 57,8 mld rocznie. I czemu on porównuje dotacje do pkb? Powinien porównywać dotacje z budżetem, który w tym roku ma wynieść nie całe 300 mld. Jest różnica, co nie?
Nie bronię Tuska ale autor filmiku jest IDIOTĄ.
PKB Polski pod koniec 2012r. wynosiło 1,5 mld PLN lub 1500 mln (objaśnienie dla tumanów - jeden miliard pięćset milionów).
Więc filmik jest h*ujem podszyty!! Autorze - lepiej nie rób więcej filmików gdzie przedstawiasz jakieś obliczenia.
PKB Polski pod koniec 2012r. wynosiło 1,5 mld PLN lub 1500 mln (objaśnienie dla tumanów - jeden miliard pięćset milionów).
Więc filmik jest h*ujem podszyty!! Autorze - lepiej nie rób więcej filmików gdzie przedstawiasz jakieś obliczenia.
Projekt budżetu państwa na 2013 r. zakłada, że dochody wyniosą 299 385 300 tys. zł (300 mld) i takie porównanie ma jakiś sens, bo zestawienie z PKB nie ma żadnego. Poparcie jaki ma ten film obnaża nasz największy problem, głupie społeczeństwo.
Ale z niego debil! PKB to kurwa nie budżet, ja pierdole, budżet na 2013 to jakieś 300 mld, czyli w 7 lat dostaniemy dodatkowy rok za nic, niech idzie z powrotem układać kostki brukowe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów