Cała prawda o hejterach.
Na YT więcej bajek z kotem.
ENJOY
Nie daję piw fantastico.
Ale on ma tyle co Ty
Bo o tym jest ta bajka.
Shaggy93, nawet nie będę wchodził w poważną dyskusję, z kimś kto jest młodszy o 10 lat. Dorośnij pogadamy
HAHAHA a w nicku sobie dał "93" dla upamiętnienia pierwszego koncertu Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Proszę Cię...
a co do HEJTOWANIA, to niech ta bajka będzie najlepszym rozwiązaniem...
sorry za dubla ale sie myliłem dla niego od 93 roku minęło 10 lat ... Kurwa jebać testy na iq ... tu trzeba sie nauczyć dodawania odejmowania i zapewne tabliczki mnożenia XD
10 lat to ja miałem synku dokładnie 10 lat temu więc pudło.
Nie ma pieprzone przygłupy takiego słowa jak hejtować, hejterzyć, czy być hejterem!! Poza tym mam prawo czegoś nie lubić i pisać bądź mówić o tym komu chce i gdzie chce. Tak już jest na tym świecie że jest + i -, jing i jang, jest też krytyka i słowa uznania.
HIP-HOP - Muzyka kultura, itd, wiem bo na tym się wychowałem, jak byłem w 1LO za małolata, akurat do kin wchodzili "BLokersi, i jeszcze się nawet zapierdalało po ziomkach z tym na VHSie. Potem latanie z puszką po mieście no i chyba nie zliczone przypały z psami. Tą kulturę cenie (PRAWDZIWĄ!!!!!!!!!) A nie pierdolonych lamusów którzy właśnie robią HIP-HOPOLO, i szargają dobrą opinie prawdziwym artystą. Jak wiesiors4 napisał, też słucham w chuj różnej muzyki. Każdej która na to zasługuje, łącznie z nową płytą CHADy bo poprostu uważam że jest dobra. A to że mi serce szybciej bije jak słyszę i robię H-STYLE to już moja sprawa. Jedno jest pewne i nikt mi nie zarzuci że tak nie jest, że na H-STYLOWYCH ewentach są najlepsze oprawy, jeśli chodzi o nagłośnienie i światła z laserami. Teraz dotarło ?
Shaggy93, nawet nie będę wchodził w poważną dyskusję, z kimś kto jest młodszy o 10 lat. Dorośnij pogadamy