18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
3cie piętro
Godelo23 • 2012-10-03, 21:40

Ciekawy internetowy serial nagrywany przez Dakana. Osobiście polecam oglądnąć inne odcinki. Według mnie jeden z najlepszych odcinków.
Wiem wiem jakieś japiszony ale mnie rozbawiło.
Zgłoś
Mathios 2012-10-04, 10:26
Piątek lepszy.
Zgłoś
tazmandu 2012-10-04, 10:41 1
Nie obejrzałem do końca, to jego mlaskanie jest popierdolone i nie do zniesienia.
Zgłoś
werther 2012-10-04, 10:47
Żeby jeszcze tak nie cmokał i nie ciamkał, to może dałoby się wysłuchać...
Zgłoś
wyrwiszmat88 2012-10-04, 10:54
Godelo23 napisał/a:

Osobiście polecam oglądnąć i

przepraszam ,co zrobić ?
Zgłoś
3m 2012-10-04, 10:56 1
To ma ze 4 lata, jak to już widziałem to jak nie było tego na YT, jeszcze tylko wtedy wyłączność miało bebo.pl (:

Grałem, gram i będę grał!

Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Zgłoś
.................. 2012-10-04, 11:01 1
3m napisał/a:

To ma ze 4 lata, jak to już widziałem to jak nie było tego na YT, jeszcze tylko wtedy wyłączność miało bebo.pl (:

Jesteś nołlajfem.
Zgłoś
u................x 2012-10-04, 11:05 3
hyp3 napisał/a:

185cm i 65kg "wysportowany" qrwa ja warze przy tym wzroście 103 kg i ledwie 42 w łapie
to przy 65kg bycie wysportowanym? do jakiego sportu przeciskania sie przez wąż ogrodowy?

grubas a do tego analfabeta -.-' gardze toba...
Zgłoś
Z................y 2012-10-04, 11:09
Kto tak kurwa rozmawia?! Słabe w chuj
Zgłoś
.................. 2012-10-04, 11:10
unax napisał/a:

grubas o do tego analfabeta -.-' gardze toba...

A jeśli jeszcze byłby rudy do tego oraz nosił okulary?
Zgłoś
ujebutor 2012-10-04, 11:11
"185cm i 65kg "wysportowany" qrwa ja warze przy tym wzroście 103 kg i ledwie 42 w łapie
to przy 65kg bycie wysportowanym? do jakiego sportu przeciskania sie przez wąż ogrodowy?"

Gimnastycy przyrządowi na przykład mają w łapie niewiele ponad 30 a rozłożyliby Cię samymi palcami u nóg.
Liczy się gęstośc mięsnia a nie zalana woda i tluszczem łapa, wtedy chuj ci po 40 cm.
Zgłoś
auliszek 2012-10-04, 11:17
.:. napisał/a:

unax napisał/a:

grubas o do tego analfabeta -.-' gardze toba...

A jeśli jeszcze byłby rudy do tego oraz nosił okulary?

to byłby żydowskim grubym analfabetą.
Zgłoś
CLv 2012-10-04, 11:33
Jeden pedź zrobił kawał drugiemu pedziowi... Nie dość że żal to jeszcze fejk...
Zgłoś
S................k 2012-10-04, 11:39
@hyp3

Warzyć to można piwo.

Zalany jesteś, ja przy 186 mam 94kg i w łapie podobny wymiar. Nie ma się czym chwalić tłuściochu, bo sportowcem to raczej nie jesteś skoro wszystko poszło w brzuch. Są ludzie mający 70kg przy wzroście 180cm, ale rzeźbę mięśnia świetną, a w dodatku tacy ludzie są zazwyczaj wytrzymałościowcami. Nie można mieć jednocześnie ogromnej masy i siły oraz być wytrzymałym, to inna struktura mięśnia. Jak biegasz czy jesteś gimnastykiem to liczy się inny typ budowy. Zresztą zalani pakerzy odeszli w niebyt już w latach 90-tych. Teraz jak na siłce pojawia się gościu o wysokim ego co przy moim wzroście ma ponad 100kg i ćwyczy tylko klatę to jest pośmiewiskiem dla reszty ćwiczących. Szkoda tylko, że na plecy i nogi robi mniej niż na klatę, a przecież to nogi i plecy są najsilniejszymi mięśniami naszego ciała.
Zgłoś
Bembols 2012-10-04, 12:01
Ta pani prezes na końcu zdradziła wszystko. Teraz mam wątpliwości czy to czasami nie było ustawione.
Pomysł na nudę dobry, nie ma to jak trollować kumpli z pracy, a ten mleczny lodziarz był najśmieszniejszy. Co do reszty w miarę śmieszne, ale trochę suszy.

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
Zgłoś
Anonim91 2012-10-04, 12:22
Jak już widze tego debila to nawet nie właczam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów