📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie wiem co smiesniejsze, sebix z bmw czy piczunia
Nie wiem w jakim gronie się obracam - ale nie wierzę, że są osoby, którym takie coś (poślizg) może imponować. Co za sieczkę w głowie trzeba mieć? To jest jakiś niewiarygodny wyczyny czy co?
korbi15 napisał/a:
Dlaczego tacy ludzie nie popróbują na pustym parkingu w zimę na lekkim śniegu pobawić się uślizgiem.
Jak ta dziewczyna z trzeciego nagrania?
Teraz każdy kał jak SUV ma napęd przód albo 4 łapy, nawet BMW już robi FF drive. Ludzie się oduczyli latać z tyłem a to piękna sprawa. Macie piwniczaki trochę zasiłku to za 5 koła sobie Opla Omegę kupić i na śniegu popróbować.
Murbeton napisał/a:
Teraz byle frajer może mieć BMW.
Dokładnie, teraz byle frajer może mieć BMW... kiedyś mogli je mieć tylko rasowe pedały
ShepardR34 napisał/a:
Teraz każdy kał jak SUV ma napęd przód albo 4 łapy, nawet BMW już robi FF drive. Ludzie się oduczyli latać z tyłem a to piękna sprawa. Macie piwniczaki trochę zasiłku to za 5 koła sobie Opla Omegę kupić i na śniegu popróbować.
Bo SUVy to nie maszyny do upierdalania, tylko dupowozy, które mają przewieźć tyłek z domu do pracy, urzędu, po zakupy. BMW, tak jak i Mercedes na początku nowego milenium chcieli, czy nie, to musieli wprowadzić modele FWD, bo nie każdy chciał kupować samochód, żeby potem w zimę zamiast zakupów wozić w bagażniku paszę dla świniaków, inaczej lekka dupa zrywała przyczepność. Woleli szmelcwagena, śmiećfiata, czy pełgota, którymi w miarę spokojnie mogli dojechać do celu, obaj producenci dostosowali się do potrzeb.
Ludzie się nie oduczyli latania z tylnym napędem, tylko po prostu nie umieją jeździć takimi samochodami, bo skąd. Tak naprawdę oprócz wspomnianych powyżej Omegi, BMW i MB jest jeszcze Jaguar, który ma modele "z napędem po dobrej stronie". Trafić solidny egzemplarz w którymkolwiek przykładzie to wyprawa przez piekło, bo wszystko kurwa sznurowane i kręcone, bo marki znane i naiwne bydło kupi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów