📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Koleś ma dobry pogląd na temat, o którym mówi. Sama prawda, nie koloryzuje, lajt. Zastanawia mnie tylko co sprawiło, że nagrał taki filmik i wrzucił go na YT - to raczej nonsens, chociaż jak kto lubi.
musiałem się zalogować, żeby dać za to piwo
Prawo rzecze.
Kurwa, nie sądziłem że tutaj trafie z tym. No cóż, magia internetu. Co do kontaktów z kobietami - faktycznie poza waszymi starymi żadnych nie ruchałem jeszcze, ale staram się.
Nie wiem czy bardziej wkurwiają mnie spontany czy plastiki..
Mnie bardziej wkurwiają tacy goście z fryzurką ala Jezus. Pewnie jeździ na deskorolce i nosi czapkę wielkie joł. Nagrał filmik bo chciał być fajny a nie może teraz "trickować" na deskorolce bo leży śnieg.
pseudoartystki pseudointeligentne takie laski mnie rozkurwiają najbardziej a jest to swego rodzaju mix: feministek, spontanów i plastików... bo pierdolą jak feministki tyle, że głupoty jak plastiki i spontany... a z taką się już nie dogadasz, po prostu mają w bani
E he he "wokalista gitarzysta(...) wcale nie zawdzięcza kariery swojej ładnej buźce"
Myślę że to Jaaaaaaaaaaaaareeeed
Myślę że to Jaaaaaaaaaaaaareeeed
On mnie przeraża, jakiś lachociąg pewnie go pocisną przy całej szkole i biedak wyżywa się w internecie.
mieczoslaw napisał/a:
Mnie bardziej wkurwiają tacy goście z fryzurką ala Jezus. Pewnie jeździ na deskorolce i nosi czapkę wielkie joł. Nagrał filmik bo chciał być fajny a nie może teraz "trickować" na deskorolce bo leży śnieg.
W skrócie, zazdrościsz mu ze robi coś więcej niż siedzenie przed kompem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów