Pakistan: 400 facetów napada, próbuje w biały dzień rozebrać i zgwałcić znaną celebrytkę Ayesha Baig podczas kręcenia z ekipą klipu z okazji dnia niepodległości Pakistanu w parku Minar-e-Pakistan w Lahore. Większość komentarzy z Pak: kobieta bez opiekuna, nie miała hidżabu itd
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Proponuje im aby jeden zapiął od tyłu ją a tego co od tyłu, kolejny zapina od tyłu i tak dalej. im to akurat bez różnicy by było. Takie wyzwanie..
U nas jest całkiem podobnie: autobus sponiewierał laskę na przystanku a opinia publiczna twierdzi, że miał do tego prawo a
laska jest sama sobie winna, ponieważ mając dzieci była przed 6 rano na przystanku zamiast w domu
laska jest sama sobie winna, ponieważ mając dzieci była przed 6 rano na przystanku zamiast w domu
bansheex napisał/a:
U nas jest całkiem podobnie: autobus sponiewierał laskę na przystanku a opinia publiczna twierdzi, że miał do tego prawo a
Nie na przystanku, tylko na środku drogi.
Nie o 6. rano, tylko o 5. w nocy.
Nie laskę, tylko paszczura ... a opinia publiczna ma rację.
Za biały to ten dzień nie był
porczmanki napisał/a:
Nie na przystanku, tylko na środku drogi.
Nie o 6. rano, tylko o 5. w nocy.
Nie laskę, tylko paszczura ... a opinia publiczna ma rację.
No i właśnie o tym mówię. Spytasz takiego Pakistanczyka też powie "Nie kobieta a dziwka bo bez hidżabu i jeszcze raz chętna dziwka bo bez męskiego opiekuna, sama poza domem i jeszcze zachowywała się prowokująco". Możesz sobie z takim piąteczkę przybić
Bidet pokazał, udowodnił, a lewary dalej udają tępych,
a może chce im się 12 latek,
takie czasy nadchodzą,
oby nami rudy król rządził
a może chce im się 12 latek,
takie czasy nadchodzą,
oby nami rudy król rządził
Anosa20 napisał/a:
Jak zwierzęta... Nie nazwała bym ich mężczyznami. Jak brak jakiejś szmaty czy faceta u boku daje przyzwolenie do gwałtu to nie wiem czy oni są jeszcze ludźmi?
Mozecie tam zorganizowac marsz kobiet. Dalyscie rade przejsc to Polskie pieklo wiec zabawa z tymi kozojebcami to bedzie dla Was igraszka
Każda celebrytka, influencerka, i podobne patodeweloperki powinny tak kończyć.
Udało im sie chociasz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów