Tragedia w mieście Aleppo. 5-letnia dziewczynka została postrzelona w policzek, kula utkwiła w krtani. Dziecko zmarło w skutek braku odpowiedniego sprzętu i służb, które mogłyby usunąć pocisk. Co ciekawe prawdopodobnie dziecko zostało postrzelone przez rebeliantów, w akcji ratunkowej brał udział jeden z dziennikarzy CNN
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
biedna dziewczynka szkoda prędzej wolałbym aby jakiś polski gimbus dostał kuleczkę
Gdzie jest Wasz bóg?.
szkoda ze jej łba nie oderwało flaki na ekran nie prysły nie było tego na hardzie i nie zostalo usuniete
w cnn pokazują całą prawdziwą prawdę dla inteligentnych hamburgerów
pikus88 - Opis do tego filmiku masz tak z dupy, jak i swój nick. Przecież mówią że została postrzelona przez snajpera, a rebelianci nie używają snajperów. Wyszła Ci propaganda, albo nieuważnie oglądałeś film. Lektor wyraźnie mówi - Na przeciwko jest cmentarz i stoją wysokie budynki. Wszystko pod kontrolą rebeliantów, ale snajperzy są wszędzie i nikt nie może czuć się bezpieczny. Zajebiście siejesz dezinformacje .
aż mnie w sercu coś kłuć zaczęło
Kurwa ale takich to nie wrzucajcie aż żal patrzeć na cierpiące dziecko.
Syryjscy rebelianci walczą o wolność zabijając tak małe dzieci? Chuj im w dupę! Niech im Assad zrobi w tej Syrii piekło. Należy się skurczybykom...
Yamatertasu napisał/a:
Gdzie jest Wasz bóg?.
Najebal sie u mnie ostatnio na grilu, skacowany byl jak to sie wydarzylo... stad takie zakonczenie.
Co jak co, ale takie filmiki szokuja mnie najbardziej, nie wyobrazam sobie podobnej sytuacji w roli ojca...
Kurwa co za patafiany, personel z 3 szpitali nic nie potrafił poradzić, no jak można nie umieć wyjąć kuli mając ranę wlotową
Widzę, że Orissa jest wysoce wyspecjalizowanym chirurgiem, zna dokładnie przypadek i posiada pełne dane na temat stanu pacjentki...
W samym sierpniu z powodu tej calej wojny domowej w Syriipodsycalej Izraelem i USA, zginelo 5 tys. osob, w tym kobiety i dzieci, a oni robia tragedie z jednej malej dziewczynki ? Jednak Stalin mial w racje - "Jedna smierc to tragedia, miliona - statystyka"
djpaczu94 napisał/a:
pikus88 - Opis do tego filmiku masz tak z dupy, jak i swój nick. Przecież mówią że została postrzelona przez snajpera, a rebelianci nie używają snajperów. Wyszła Ci propaganda, albo nieuważnie oglądałeś film. Lektor wyraźnie mówi - Na przeciwko jest cmentarz i stoją wysokie budynki. Wszystko pod kontrolą rebeliantów, ale snajperzy są wszędzie i nikt nie może czuć się bezpieczny. Zajebiście siejesz dezinformacje .
słuchaj, szczerze mówiąc filmik oglądałem jeden raz, z racji tego, że to krzywda dziecka wyłączyłem głos, strasznie źle reaguje na cierpienia u małego człowieka. Wzorowałem się tym co było zawarte w filmiku zapisane i wywnioskowałem, że skoro tamte budynki skąd padł strzał były pod kontrolą rebeliantów to i snajper musiał być od nich. Sory jeśli wprowadziłem kogokolwiek w błąd. Z resztą napisałem, że to prawdopodobnie było tak a nie na pewno. Komentarze co do mojego nicku wsadź sobie między pośladki, a potem się zastanów się czy Twój nick to można by uznać za dzieło autorstwa Homera da Vinci czy innych wybitnych ludzi.
to jest hamburgerowa propaganda, ja pierdole, że w ten bullshit wierzycie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów