📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oni wszystko muszą robić od dupy strony, zamiast odliczać od 5 do jednego to oni liczą od 1 do 5, a zamiast ruchać od tyłu kobiety ruchają od tyłu kozy.
Boom de yada, boom de yada
Kurwa - czy tylko mi to się wydało nudne i bez polotu?
islam powinien byc zlikwidowany to religia samobujcow i psychopatow jak bysmy sobie poradzili z islamem problem rasizmu (do pewnego stopnia) by znikna
Prawda jest taka, że te chuje powinny tkwić w swoich państwach a nie się rozłazi po świecie to robactwo. Wybudować mury wysokie jak pałac kultury i nie sobie ruchają kozy w swoich gliniankach z koziego gówna... Widać nie chcą internetu, hamburgerów i innych nieprawych wynalazków... niech zdychają jedząc swoje pobożne gówna. Ale kurwa nie u mnie ogródku bo mam wyjebane na poprawność polityczną...Tak jak Francja ma problemy z murzynami i Niemcy z turkami... coś jest naprawdę nie halo z tym wszystkim... i pierdole wstawianie takich filmów promujących pojebanych ludzi z pojebanych krajów... dziękuję... dobranoc...
Jak już tak amerykanie pompują w tych terrorystów vel "rebeliantów" tyle dolarów, broni i montują im te filmiki, to mogliby się pofatygować i wstawiać napisy po angielsku. I tak wszyscy wiedzą, kto się tym zajmuje
pojebane , bez sensu, autor jest ciapatym kozojebcą czy po prostu nie oglądnął zanim to wrzucił?
Bo oni po prostu lubią wojnę
Poszli się rozerwać i każdy po kolei wybuchł śmiechem
5:35 pojawiają się cyferki 9:5...Nie, nie jest to wynik meczu. Dla zainteresowanych wystarczy google.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów