Może i biedny,ale mądry.
Może i biedny,ale mądry.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakbym był rodzicem to bym w łeb wyj***ł nauczycielce która wpisała mojemu dziecki -5 pkt
Przed Tobą długa droga, po pierwsze wyjść z piwnicy, po 2 to co w pierwszym, tylko musimym dodać na końcu "rodziców".
Po 3... Potrzebujesz samicę, która wbrew rozsądkowi postanowi z Tobą zostać na minimum 11 miesięcy.
Po 5... Musisz przetrwać 9-cio miesieczny cyrk.
Po 6... Właśnie Twoja udręka się zaczęła. Niech 500+ osłodzi tą mękę.
Po 7... Ogarnięty w nowym życiu, po kilku latach przeciwności, możesz dzieciaka do szkoły zapisać (żłobek, przedszkole, zerówka)
Po 8... Na początku możesz odetchnąć ,ale nie na długo.(mierzone Ę, Á placówki do której uczészcza potomerk)
Po 9... Dziecior już duży, więc czill... Nic podobnego, właśnie się zaczyna prawdziwe wychowanie (użytkownicy tik-toka + postępowi nauczyciele VS Ty dzielny ojciec wykuty w ogniu Harda na Sadisticu!
Po 10... Dochodzimy do Twojego komentarza wiéc: Być może, napierdalanie po łbie nauczycielkę, która nie wpisuje się w Twoje ramy normalnosci, a po fakcie , Marike, królowa kurczaka, wybacza Ci uzycie przemocy, oczywiscie, po odbytym wyroku, 8 lat wiezienia, w zakladzie Odnowy Spolecznej pod Patronatem Teczowego Sztandaru.
Ach te moje mokre sny...
Ojciec na budowie, matka krawcowa. Łącznie mają około 10.000pln/msc. Szału nie ma ale do biedy to bardzo daleko.
brak szczegółowych danych kto i co robi.
Słaba krawcowa zarobi 3000 na rękę. Dobra krawcowa lub właścicielka małego zakładu szwalniczego kilkanaście tysięcy.
Podobnie jak ojciec. Pracuje na budowie.
Pomocnik murarza - 3500 za 8 godzin prac dziennie.
Tynkarz, glazurnik - 6-10 tys. zł miesięcznie
Kierownik budowy też pracuje na budowie - 12-15 tys. miesięcznie.
brak szczegółowych danych kto i co robi.
Słaba krawcowa zarobi 3000 na rękę. Dobra krawcowa lub właścicielka małego zakładu szwalniczego kilkanaście tysięcy.
Podobnie jak ojciec. Pracuje na budowie.
Pomocnik murarza - 3500 za 8 godzin prac dziennie.
Tynkarz, glazurnik - 6-10 tys. zł miesięcznie
Kierownik budowy też pracuje na budowie - 12-15 tys. miesięcznie.
Dlatego bardzo mocno uśredniłem i zaokrąglone w dół. Typowa pomoc na budowie teraz to jet ok. 5000 na rękę. Krawcowa ok 3, co daje razem ok 10.000 zł. Obecnie nie są to porażające zarobki jak na gospodarstwo domowe, ale do godnego życia wystarczy.
muszę wezwać kogoś z IT. Wpisuję 'sadistic' ląduje na kwejku
Do pewnego czasu myślałem, że ten kwejk to takie mityczne miejsce gdzie każe się komuś wypierdalać, ale kiedyś jeden użytkownik wrzucił link do konta poligona na tamtym właśnie portalu i przekonałem się, że to naprawdę istnieje, a teraz takie gówna lądują tu.
Ojciec Chad:
Wspaniałe, dobry ojciec mam nadzieje, że nauczycielka zostanie odpowiednio potraktowana...powinna zostać publicznie poniżona szpetna kurwa.
Do pewnego czasu myślałem, że ten kwejk to takie mityczne miejsce gdzie każe się komuś wypierdalać, ale kiedyś jeden użytkownik wrzucił link do konta poligona na tamtym właśnie portalu i przekonałem się, że to naprawdę istnieje, a teraz takie gówna lądują tu.
już dawno go usunięto z kwejka, a szkoda tam mniej na temat psów się wypowiadał, więcej o lewakach
Ojciec na budowie, matka krawcowa. Łącznie mają około 10.000pln/msc. Szału nie ma ale do biedy to bardzo daleko.
Ja jako budowlaniec mam 10 tys. na reke sam i to w slabszym miesiacu, takze tego.
Widocznie nauczycielka to głupia, tępa kurwa bo synek nie obraził ją "koleżanki" żadnym patologicznym wulgaryzmem tylko inteligentnie i grzecznie ją zripostował . To ta młoda głupia, nadęta kurewka powinna dostać na łeb i uwagę za znieważenie/obrażanie kogoś kto ma inny stan posiadania to w chuj przykre. Te baby to zajebane głupi Kurwy.
a skąd ty kurwa wiesz cepie, ze dziewczynka tez uwagi nie dostała, kolejny krótkowzroczny przygłup po budowlance.
Co to k***a jest Marika?
Imię to znane mi jest z Ukrainy a także z Rosji ale na stronie znaczenie-imion.net znaleźć można informację iż imię to pochodzi z węgier i wywodzi się od imienia Maria.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów