18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Tym razem 5 sposobów na ułatwienie sobie życia. Niektóre faktycznie nie głupie, chociaż niektórzy Ci goście mnie wkur***ją.

P.S: Próbowałem wstawić na serwery sadistica, ale niestety nie udało mi się, jakby któryś mod mógłby to zrobić to będę wdzięczny.
Zgłoś
mareczekzip 2013-08-01, 15:17
kamilek69 napisał/a:

po prostu tego nie włączajcie.

Nie ma sprawy, zaufam Ci.
Zgłoś
siwers3 2013-08-01, 15:38
Ten Abi to ma najbardziej pomysły z dupy. Wiaderko i sprężone powietrze do chłodzenia piwa, oszczędność przy użyciu ledowej lampki podłączonej do gniazdka telefonicznego i teraz bluza jako poduszka. W ogóle cały ten ich kanał jaki taki drętwy. I jeszcze te pedalskie "jutuberzy" na początku.

Jak już chcą pokazywać mądrość w internecie to niech się uczą od Scifuna albo Polimata.
Zgłoś
platini1 2013-08-01, 15:46
Porady jak porady, mogą się przydać, tylko ci "prowadzący" trochę nie bardzo. Najbardziej wkurwiający jest ten od "poduszki" i łysy od ciperków. A ten od wyciągania kolczyków spod łóżka jeszcze ujdzie. Ogółem chujowy kanał
Zgłoś
Yamoy 2013-08-01, 17:14
jedynie dobry to pomysł z winem
Zgłoś
greml1n 2013-08-01, 17:53
lukasz166 napisał/a:

Mówcie co chcecie ale ostatni trik z winkiem jak najbardziej przydatny!

Niby do czego? Mówili o woodstocku a każdy szanujący się woodstockowicz pije tylko wino odkręcane
Zgłoś
Plecionkarz 2013-08-01, 18:29
ten film zmienił moje życie
na gorsze
Zgłoś
p................k 2013-08-01, 22:06
Niepoprawnie zastosowane "Ci".
Zgłoś
ZmianaNicka 2013-08-01, 22:08
kto normalny bedzie na imprezie przejmowal sie kurwa czipsami -.-

@edit
jak jeszcze jeden filmik tego scierwa przejdzie na glowna to zegnam sadistic
Zgłoś
karoldeicide 2013-08-02, 1:39
piwo za krawat - reszta do dupy
(tydzien temu bylem na weselu ziomka , koles pod kosciolem wiazal mi krawat)
Zgłoś
cocaine.animals 2013-08-02, 1:52
Kurwa pierdolicie co przydatne a co nie...to nie ma znaczenia, normalnego człowieka takiego jak ja po prostu wkurwia sposób w jaki oni mówią i kręcą ten film, kurwa te wszystkie zdrobnienia, miny jakby chcieli komuś gałę opierdolić, slang rodem z naszej klasy, ja pierdole aż mnie zemdliło. Dobrze że to tutaj trafiło...ulżyło mi jak poczytałem ten hejt na nich(w pełni zasłużony), bo oczywiście "jutuberzy" ich "lajkują" skurwysynów jebanych
Zgłoś
carl92 2013-08-02, 2:11
Gówno wiecie. To ekipa ze spryciarzy zrobiła własny autorski program, docelowo dla użytkowników Youtub'a.
Szczególnie polecam poradniki Abiego na spryciarzach, niektóre na prawdę ciekawe i przydatne.

I tak gówno z ciebie zostanie
Zgłoś
mycha_10000 2013-08-03, 2:08
kurwa, zmarnowałem 5 minut
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów