18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
5 vs 1
_................_ • 2013-06-27, 19:56
Walka wygląda mniej więcej tak, jakby wszyscy występujący mieli autyzm. Fail goni fail, istny kabareton

Radzę nic nie jeść w trakcie seansu, bo można to wysmarkać. Enjoy
Zgłoś
kasia978 2013-06-28, 11:54 4
Laski nie dość, że grube i obleśne, to jeszcze agresywne... masakra

esfs
Zgłoś
deritv 2013-06-28, 12:05
Jeszcze tylko motyw z Benny Hilla wjebać i będzie git.
Zgłoś
Krute 2013-06-28, 12:24 1
to tak dla sprostowania kto kogo napierdalał.
Bohaterowie
1. Ziomek w czerwonych spodenkach.
2. Ziomek w bialych spodenkach
3. Ziomek w czarnych spodniach (ten co dostal strzala i kopa na plecy)
4 i 5. jakies typiary (?)
6. Ziomek w bezowych co wlecial w nich sam

Akcja.
2 i 3 gonia 1. jak go zlapali przylaczyli sie do niego numery 4 i 5. Po jakims czasie wpada ziomek numer 6 i kazdego niby dopierdala. I tak jak juz rozgarbiaz sie skonczyl to pan 1 wyjebal panu 3 bombe a pan 6 wyjebal mu w plecy. No i na koniec pan 1 wyjebal pieknego kopa w pysk panu numer 2.
Zgłoś
KMD 2013-06-28, 12:41
Tak walczą pijani ludzie...
Żałosne.

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
borisklinga 2013-06-28, 12:44
co to kurwa było ?????

Zgłoś
Adias100 2013-06-28, 13:03
Za takiego kopa w ryj, gdy koleś leżał, to bym za jaja na szubienicy powiesił...

Troche GODNOŚCI KU*WA, ludzie widze mają za grosz honoru. Co się dzieje z tym światem
Zgłoś
O................a 2013-06-28, 13:08 2
@up: a jak go tłukli w 5 to było spoko ?
Zgłoś
N................s 2013-06-28, 15:25
@polaczek co chwile ludzie mowia 'bylo' i nie ma warna 'trolu'
Zgłoś
_................_ 2013-06-28, 15:30 1
Nexures napisał/a:

@polaczek co chwile ludzie mowia 'bylo' i nie ma warna 'trolu'

Zgłoś
takija 2013-06-28, 17:18
paczek1262 napisał/a:

a jak on w 5 napierdalał go wcześniej, to było wszystko elegancko? w łeb się pierdolnij, tu brak zasad i tam brak zasad, więc po równo

a czy ja kurwa napisałem że bicie jednego w pięciu jest zajebiste? NIE, więc ryj w piach. Sam kurwa byłem bity przez 3 osoby a na koniec dostałem buta w tył głowy z zaskoczenia. Jak doszedłem do siebie to siedziałem w karetce. Brak zasad brakiem zasad ale kurwa kopanie w głowie leżącego to przegięcie po całej linii. I mi nie wmawiaj że kogoś bronie bo tak kurwa nie jest!
Zgłoś
chor.Głus 2013-06-29, 0:32
kmsm1990 napisał/a:

Szczyt upodlenia-kopać z zaskoczenia kucającego i spierdalać... Szczyt kurwa. Jak można być aż taką cipą. To już kurwa mrówki mają więcej honoru!

na ulicy nie ma żadnego honoru. albo ty dostaniesz w pierdol albo on. żaden honor nie obowiązuje to nie boks. niestety przy takich akcjach nikt na nic nie będzie patrzał. tak to już jest i chuj.

Kurvinox posiada trzy odbyty, ponieważ sra więcej niż je. Jest równie sprytny co głupi.
Zgłoś
takija 2013-06-29, 0:41
oversize napisał/a:

na ulicy nie ma żadnego honoru. albo ty dostaniesz w pierdol albo on. żaden honor nie obowiązuje to nie boks. niestety przy takich akcjach nikt na nic nie będzie patrzał. tak to już jest i chuj.

Tylko pizdy nie maja honoru, nawet na ulicy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów