chwytaki serca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ale że nie było Titanica???
Co to był za film z Eastwoodem ? Nie Gran Torino tylko ten co wcześniej był jak Clint stoi w deszczu ? (bo to chyba nie też gran torino, Clint jakiś za młody)
Ciekawe kto pierwszy napisze tytuły wszystkich tych filmów...
Nie ma śmierci Pete z GSH.
I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air
They fly so high, nearly reach the sky
Then like my dreams they fade and die
Fortune's always hiding, I've looked everywhere
United! United! United!
They fly so high, nearly reach the sky
Then like my dreams they fade and die
Fortune's always hiding, I've looked everywhere
United! United! United!
6 11 co to kevin sam w trumnie?
@Up Pelson morda psie, bo to jedna z najbardziej zapadających w pamięc scen i do tego wyciskacz łez.
K U R T Z napisał/a:
Co to był za film z Eastwoodem ? Nie Gran Torino tylko ten co wcześniej był jak Clint stoi w deszczu ? (bo to chyba nie też gran torino, Clint jakiś za młody)
To film pt 'Co się wydarzyło w Madison County' Chyba najlepszy film o miłości jaki widziałem, no przeto Clint reżyser )
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów