📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Marciono tym ciosem zakończył swoją bogatą karierę bokserską. Walka z Joe Lewisem była jego ostatnią. Bilans 49-0-0 daje mu miano jedynego nie pokonanego mistrza świata wagi ciężkiej.
25 i 26 powinny skonczyć się dekapitacją
W boksie nie można kopać leżących nieprzytomnych, bez sensu
W boksie nie można kopać leżących nieprzytomnych, bez sensu
Normalnie leska coś piękniego
Jak sam sklecałeś to SZACUNNN!!!!
Niema już nic takiego jak lewy pattersona
Jak sam sklecałeś to SZACUNNN!!!!
Niema już nic takiego jak lewy pattersona
Jeśli ktoś by szukał to
Song 1: Blockhead - Insomniac Olympics
Song 2: Moby - Porcelain
Song 3: Big Pun - Whatcha Gon Do?
Song 4: Moby - Extreme Ways
Song 5: Ennio Morricone - Last Of The Mohicans Theme
Song 6: Hans Zimmer
Song 1: Blockhead - Insomniac Olympics
Song 2: Moby - Porcelain
Song 3: Big Pun - Whatcha Gon Do?
Song 4: Moby - Extreme Ways
Song 5: Ennio Morricone - Last Of The Mohicans Theme
Song 6: Hans Zimmer
Rocky Marciano miał najbardziej dewastujący cios w historii boksu biały rządzi!
Novik napisał/a:
spoko film
aha jeszcze jedno
gimbus to tak sobie mów na kolegów z podstawówki
ale Ty sam nie przeszedłeś w 2 gimnazjum :*
Olosz to przegapiłeś nr 35 bo tam też biały leje czarnego i to jakiego;)
widać że boks dawniej troche "inaczej" wyglądał niż teraz, pomyślcie co by się stało z Najmanem po takiej serii (o sobie nie będe pisał )
widać że boks dawniej troche "inaczej" wyglądał niż teraz, pomyślcie co by się stało z Najmanem po takiej serii (o sobie nie będe pisał )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów