-Pierwszy rząd na koncercie dawida kwiatkowskiego
-Pierwszy rząd na koncercie dawida kwiatkowskiego
Ahh te twoje kawały blizniak...
Chyba bardziej by mnie rozbawiła ofiara zbiorowego gwałtu po 2 godzinach tortur.
Widzę, że też oglądasz stand-up.
5:02
patrze a to Eksprtem
29 października 2013 roku został nagrodzony dwiema statuetkami w kategoriach "Modny Debiut ESKA.pl" oraz "Odkrycie Roku" podczas gali Glam Awards 2013 zorganizowanej w Pałacu Prymasowskim w Warszawie[1]. 19 listopada tego samego roku ukazał się jego debiutancki album zatytułowany 9893[2], wyprodukowany przez Pawła Gawlika[3]. Nagrania wydała wytwórnia płytowa My Music. Materiał zadebiutował na 1. miejscu polskiej listy przebojów (OLiS)[4]. 12 stycznia 2014 roku piosenkarz wystąpił podczas koncertu z okazji XXII Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Zawierciu[5]. W ramach aukcji przeznaczył statuetkę za "Odkrycie Roku" oraz egzemplarz swojej debiutanckiej płyty[6].
Jego starszy brat Michał Kwiatkowski również jest piosenkarzem[7].
W 2014 roku bierze udział w programie Dancing with the Stars: Taniec z gwiazdami emitowanym na antenie Polsatu. Jego partnerką taneczną jest Janja Lesar.
Macie z wikipedii, na youtube się nie odważyłem wejść.
100% kiełbasyW ten właśnie sposób robicie reklamę szczylowi. Po przeczytaniu tego suchara część sadoli zacznie zadawać pytanie: who the fuck is Dawid Kwiatkowski? Wejdą na youtube, odpalą jeden z jego filmików i nabiją mu statystyki. Efekt będzie taki, że pajacyk z którego fanek się naśmiewasz na tym zarobi.
Nie promujmy gówna. Nie żartujmy z gówna. Nie wrzucajmy gówna na Sadistica, bo to reklama viralowa. Bez Siwiec, Pamiętników z wakacji, 20 letnich pseudomilionerów, reality show o transach-pederastach, tucznikach Grycankach, szafiarkach, Bieberach...
DOKŁADNIE! Pewnie pamiętacie jak jakiś czas temu przy prawie kurwa każdym muzycznym video na YT najbardziej plusowany komentarz to było coś w stylu "Justin Bieber dislike this" - i w ten kurwa sposób ten gnojek dorobił się swojej sławy bo każdy chciał sprawdzić o chuj chodzi z tym typem.
Było to z całą pewnością z początku robione przez rzeszę ludzi od marketingu (swoją drogą GENIALNE) a idioci to podłapali,pisząc wszędzie "bieber dislike this" - szczyt geniuszu marketingu wirusowego.
Jednak sam się pochwalę że do teraz nigdy nie wyświetliłem żadnego clipu z tym cepem,nie żebym był jakoś kurewsko oświecony ale wolałem sobie to po prostu serdecznie darować.
Nie promujmy gówna. Nie żartujmy z gówna. Nie wrzucajmy gówna na Sadistica, bo to reklama viralowa. Bez Siwiec, Pamiętników z wakacji, 20 letnich pseudomilionerów, reality show o transach-pederastach, tucznikach Grycankach, szafiarkach, Bieberach...
Dokładnie. Gówno i trans-pederaści na hardzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów