Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
bankurwazaco 2014-04-14, 21:21 1
SheToldSheWas18 napisał/a:

Ahh te twoje kawały blizniak...

Chyba bardziej by mnie rozbawiła ofiara zbiorowego gwałtu po 2 godzinach tortur.

Widzę, że też oglądasz stand-up.
5:02
Zgłoś
ramiltor 2014-04-14, 21:28
Siwiec jest fajna dupa ale nie z twarzy
Zgłoś
Rax 2014-04-14, 21:29 3
tak czytam top komneta... czytam czytam... kurwa ale koles prawi... dawno nie czytalem tak dobrego komenta...

patrze a to Eksprtem
Zgłoś
Jack Daniel's 2014-04-14, 21:35 1
Ej, ja słyszałem wersję o Comie, Metallice, 30STM i innych pedałowatych zespolikach tego poziomu
Zgłoś
exdij 2014-04-14, 21:41
A co takiego jest z nim nie tak?
Zgłoś
Antybozia666 2014-04-14, 21:46
Dawid Kwiatkowski (ur. 1 stycznia 1996 w Gorzowie Wielkopolskim) – polski piosenkarz.

29 października 2013 roku został nagrodzony dwiema statuetkami w kategoriach "Modny Debiut ESKA.pl" oraz "Odkrycie Roku" podczas gali Glam Awards 2013 zorganizowanej w Pałacu Prymasowskim w Warszawie[1]. 19 listopada tego samego roku ukazał się jego debiutancki album zatytułowany 9893[2], wyprodukowany przez Pawła Gawlika[3]. Nagrania wydała wytwórnia płytowa My Music. Materiał zadebiutował na 1. miejscu polskiej listy przebojów (OLiS)[4]. 12 stycznia 2014 roku piosenkarz wystąpił podczas koncertu z okazji XXII Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Zawierciu[5]. W ramach aukcji przeznaczył statuetkę za "Odkrycie Roku" oraz egzemplarz swojej debiutanckiej płyty[6].

Jego starszy brat Michał Kwiatkowski również jest piosenkarzem[7].

W 2014 roku bierze udział w programie Dancing with the Stars: Taniec z gwiazdami emitowanym na antenie Polsatu. Jego partnerką taneczną jest Janja Lesar.

Macie z wikipedii, na youtube się nie odważyłem wejść.

Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.
Zgłoś
M................x 2014-04-14, 21:55
Who the fuck is Dawid Kwiatkowiski, chyba zobaczę na youtubie jakieś jego filmiki i nabiję mu wyświetlenia, ale zapewne dam dislike
Zgłoś
hogg 2014-04-14, 22:01
Antybozia666 napisał/a:

Dawid Kwiatkowski (ur. 1 stycznia 1996 w Gorzowie Wielkopolskim) – polski piosenkarz.

Macie z wikipedii, na youtube się nie odważyłem wejść.

Dzięki, że to wrzuciłeś. Super, że masz dostęp do Wikipedii. Też byśmy chcieli.

Stay back 100 meters or you will be shot
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Zgłoś
łobodu 2014-04-14, 22:06
@Ekspertem
Ej Ej, Siwiec może być ale tylko cycki
Zgłoś
kreatywnakrowa 2014-04-14, 22:15
Wtrącanie anglojęzycznych słów i zwrotów jest najwyższą z form promowania czystego gówna. Wolę czytać biografię Kwiatkowskiego niż wypociny gościa, któremu cudowny, hamerykansky język i skurwiała, jankeska pop(paprana)kultura rozjebała umysł do tego stopnia, że nie jest w stanie napisać po polsku "kim jest kurwa Dawid Kwiatkowski?"

100% kiełbasy
Zgłoś
Szabla 2014-04-14, 22:17 1
Miałem juz sprawdzić kto to jest ale przeczytałem post eksperta i zrezygnowalem. Mam nadzieje ze to dobry wybór
Zgłoś
d3bo 2014-04-14, 22:25 1
@ Ekspertem swiata,internetu i sadola juz nie naprawisz
Zgłoś
Camel_06 2014-04-14, 23:12
Nie ma to jak wrzuta, w której najlepszy komentarz ma prawie dwa razy tyle piw co temat. Idź pan z tym w chuj...
Zgłoś
bimbastah 2014-04-14, 23:56
Ekspertem napisał/a:

W ten właśnie sposób robicie reklamę szczylowi. Po przeczytaniu tego suchara część sadoli zacznie zadawać pytanie: who the fuck is Dawid Kwiatkowski? Wejdą na youtube, odpalą jeden z jego filmików i nabiją mu statystyki. Efekt będzie taki, że pajacyk z którego fanek się naśmiewasz na tym zarobi.

Nie promujmy gówna. Nie żartujmy z gówna. Nie wrzucajmy gówna na Sadistica, bo to reklama viralowa. Bez Siwiec, Pamiętników z wakacji, 20 letnich pseudomilionerów, reality show o transach-pederastach, tucznikach Grycankach, szafiarkach, Bieberach...

DOKŁADNIE! Pewnie pamiętacie jak jakiś czas temu przy prawie kurwa każdym muzycznym video na YT najbardziej plusowany komentarz to było coś w stylu "Justin Bieber dislike this" - i w ten kurwa sposób ten gnojek dorobił się swojej sławy bo każdy chciał sprawdzić o chuj chodzi z tym typem.

Było to z całą pewnością z początku robione przez rzeszę ludzi od marketingu (swoją drogą GENIALNE) a idioci to podłapali,pisząc wszędzie "bieber dislike this" - szczyt geniuszu marketingu wirusowego.

Jednak sam się pochwalę że do teraz nigdy nie wyświetliłem żadnego clipu z tym cepem,nie żebym był jakoś kurewsko oświecony ale wolałem sobie to po prostu serdecznie darować.
Zgłoś
lukipra 2014-04-15, 0:08
Ekspertem napisał/a:

Nie promujmy gówna. Nie żartujmy z gówna. Nie wrzucajmy gówna na Sadistica, bo to reklama viralowa. Bez Siwiec, Pamiętników z wakacji, 20 letnich pseudomilionerów, reality show o transach-pederastach, tucznikach Grycankach, szafiarkach, Bieberach...

Dokładnie. Gówno i trans-pederaści na hardzie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów