📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Ząbki jej od tak nie powypadały. Sądze na ciągnięcie fety albo innego scierwa.
Saia napisał/a:
@robak44 , tylko z tego powodu że niema kilku zębów powinna nie żyć?
@tom3k789 , nie wiem co to znaczy "w paszczu". Chyba jestem jeszcze niewystarczająco dużym no-life'm i za mało w kulturę JP się zagłębiłem...
Pozwolę sobie na interpretację tego jakże tajemniczego dla ciebie sformułowania "w paszczu"
Nazwa tego tematu oznacza w wolnym tłumaczeniu:
za 50 w morde/mordzie
w paszczu trista w ruru piatsa!
Prawdziwy deepthroat i tak jest bez zębów, więc ciężko mi ocenić po tym zdjeciu. Raczej tak, w końcu 50zł piechotą nie chodzi.
Darij napisał/a:
Pozwolę sobie na interpretację tego jakże tajemniczego dla ciebie sformułowania "w paszczu"
Nazwa tego tematu oznacza w wolnym tłumaczeniu:
za 50 w morde/mordzie
w paszczu trista w ruru piatsa!
Dzięki, jak widać czasem niektóre rzeczy jednak trzeba tłumaczyć.
jak juz, to тридцать (tridcat) i пятьдесят (pjatdjesjat), paszczu/ruru, lokalizacja dowolna
nie trolluje, nie cwaniacze, nie napinam, tylko prostuje
nie trolluje, nie cwaniacze, nie napinam, tylko prostuje
-Mam wyjebane.
-Gdzie pan ma zęby??
-Mam wyjebane.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów