18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
a................0 2012-06-16, 16:24 3
wafelq napisał/a:

A M P E R!!! Ja pierdole....

O kurwa, chyba pierwszy raz widzę, żeby ktoś pisał coś niepoprawnie i jeszcze poprawiał piszących to prawidłowo

mianownik
amper ampery
dopełniacz
ampera amperów
celownik
amperowi amperom
biernik
amper ampery
narzędnik
amperem amperami
miejscownik
amperze amperach
wołacz
amperze ampery
pl.wiktionary.org/wiki/amper
Zgłoś
Z................y 2012-06-16, 16:43
No fajnie, ale o wiele prościej i bezpieczniej roztopić to indukcyjnie.

P.S Llinek uroczo wyglądasz na filmiku
Zgłoś
d................i 2012-06-16, 16:59
paniemarianie napisał/a:

"Najlepsze możliwe miejsce do robienia takich rzeczy - na dywanie."

Robia na dywanie bo dywan izoluje ;] jest to kwestia bezpieczenstwa ;]

haha przy takim natężeniu to prąd lata między kablami w powietrzu nie mówiąc już o tym że ten dywan to żadna bariera ochronna.

Nauczyli się debile co to transformator i teraz się bawią, swoją drogą niezłe mają bezpieczniki że przepuszczają taki prąd (w domach są montowane na 25 amperów) to aż dziwne skąd wzięli takie natężenie, chyba za oknem stał generator prądu bo ze ściany nie ma szans takiego wziąć.
Zgłoś
wiorekw 2012-06-16, 17:31 3
Nie myl natężenia z napięciem, nic tam nie lata między kablami w powietrzu. A co do prądu to nie trzeba wielkiej filozofii ani super bezpieczników. Upraszczając, z 230V przy 25A masz 5750W. Przy takiej mocy, patrząc na to prowizoryczne trafo, to mają z tego jakieś 5V albo i mniej, co daje około 1000A. Jak dla mnie to wystarczy, żeby stopić różne rzeczy.
Zgłoś
kutasek325 2012-06-16, 17:44
tam niema 5000 amper max 1000
Zgłoś
zonk 2012-06-16, 18:29
wafelq napisał/a:

A M P E R!!! Ja pierdole....

mówi się AMPERÓW np. 5 amperÓW, 100 amperÓW. To samo tyczy się napięcia, rezystancji itd. (100 woltÓW , 20 omÓW).
Zgłoś
Anders Breivik 2012-06-16, 18:39 3
Zgłoś
J................b 2012-06-16, 23:43
Leothyr napisał/a:

Gdybym był rudy też bym poszedł na polibudę i robił takie rzeczy.

Dlatego poszedłeś na uniwerek i niedługo będą do Ciebie mówić "kierowniku" w MC ?
Zgłoś
clinton 2012-06-16, 23:58
nawstrzykani sa MARYCHułany jak nic... ale fajne.. piwa nie dam

..a ja mam na myśli ze ci zaraz zajebie.?!..
Zgłoś
Jigsaw25 2012-06-16, 23:59
Nap limak - zalatujesz mi rudzielcem
Zgłoś
Mlodyr85 2012-08-11, 20:49
fajna sprawa
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów