Dla zainteresowanych taka forma sztuki nosi nazwę "Puentylizm"
Dla zainteresowanych taka forma sztuki nosi nazwę "Puentylizm"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fake jak chuj...Jak można nakropkować murzyna/latynosa itd. bez użycia czarnego markera ???
Syntezą substraktywną.
Jak przyłożysz głowę do monitora, albo najlepiej telewizora kineskopowego to zobaczysz takie punkty kolorowe, a dokładniej czerwone, niebieskie i zielone , i obraz powstaje z taki punkcików , i one się nazywają piksele , tu zasada jest podobna. Jeśli się nie da żadnego koloru , to obraz będzie czarny, jak się da wszystkie to będzie biało, na kartce papieru i markerach będzie to wyglądało inaczej , ale zasada jest taka sama.
Jakby c i było mało to odsyłam tu , ale jak mojego łopatologicznego wyk ładu nie zrozumiałeś to tam tym bardziej pl.wikipedia.org/wiki/RGB
@up nie istnieje kolor czarny tak samo jak i biały (to sa potoczne nazwy) czarny jak i biały są to odcienie szarości.
Potoczne nazwy są najlepsze bo najstarsze jeśli chodzi o podstawowe rzeczy. Np. rośnie sobie roślina, wszyscy ją nazywają w okolicy dajmy na to rozpierduszka. Aż któregoś dnia zjeżdża "wielki uczony" który stwierdza, że to nie jest rozpierduszka tylko nadaje jej "w chuj długą i mądrze brzmiącą nazwę po łacinie".
Ale zaraz znawcy się poznajdywali i zgasili sedno żartu. Ja pierdole
Czy Wy poczucia humoru nie macie ???
I zaraz się zacznie spina kto ma rację a kto nie co za ludzie
Mam Wam jedno do powiedzenia:
Psssssssshhhhhhhhh
@tigerqaz
Jak przyłożysz głowę do monitora, albo najlepiej telewizora kineskopowego to zobaczysz takie punkty kolorowe, a dokładniej czerwone, niebieskie i zielone , i obraz powstaje z taki punkcików , i one się nazywają piksele , tu zasada jest podobna. Jeśli się nie da żadnego koloru , to obraz będzie czarny, jak się da wszystkie to będzie biało, na kartce papieru i markerach będzie to wyglądało inaczej , ale zasada jest taka sama.
Jakby c i było mało to odsyłam tu , ale jak mojego łopatologicznego wyk ładu nie zrozumiałeś to tam tym bardziej pl.wikipedia.org/wiki/RGB
Eeeeee nie za mądry jesteś ???
Swoją drogą masz rację ale zobacz ile więcej kropek musi jebać w jedno miejsce żeby taki odcień dobrać.
Za dużo w Was powagi i strasznie mędrkujecie...
Trochę luzu i zrozumienia żartu
Filmik dobry, ale nie w stylu sadola!
nie ty będziesz kurwa decydował co jest ,a co nie jest w stylu sadola.
@tigerqaz oj tam zawsze jak ktoś by nie wiedział o co chodzi to już jest trochę bliższy prawdzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów