📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Wy pierdolicie farmazony a ja się cieszę, że amerykanie przyjeżdżają zachwyceni naszą kuchnią i nie tylko oni ale też ludzie z innych krajów.
shUm. napisał/a:
Jak on to zjadł?! Pewnie chował pod koszulkę takim ruchem, że nie było nic widać
obejrzyj inne jego filmy na youtube to zobaczysz, że koleś ma niezły spust i potrafi zjeść ogromne ilości żarcia.
Co to za kawałek w tle?
ale łon kurwa głodny z tej hameryki przyjechoł !!!
Kurwa a ja opowiadam ciągle jak zjadłem 32 knedle i myślałem,że jestem niezły.
typ podobno jest twarzą fundacji "głód w Afryce"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów