18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Earl Grey 2013-11-24, 0:40
Właśnie, miałem wymienić uszczelkę w wiatrówce.

Follow The White... Mouse.
Zgłoś
dOpieca 2013-11-24, 12:26 8
To jest wyścig gołębi , mają to do siebie że nie ważne gdzie je wywieziesz to umieją wrócić do swojego gołębnika , oczywiście jak nie padną po drodze. Liczysz mniej więcej o której twoje gołębie powinny być i czekasz. Wracają podajesz kody i wyliczają średnia. Może większość się zdziwi ale muszą trzymać diete a to sporo kosztuje. Osobiście sram na te ptaszki , ale obok mnie gość miał gołębnik i chodziłem po fajke jak mi się skończyły
Zgłoś
maXikinght 2013-11-24, 13:47 21
ProVVe napisał/a:

Eee na chuj i z jakiej okazji? Albo na kogo polecenie bo nie czaje zbytnio inicjatywy...

autor tematu to idiota, taka inicjatywa
gołębie są wypuszczane bo to są tak zwane loty
i nie są to takie same gołębie jak z krakoswkiego rynku bo do takiego się nawet nie zbliżysz a po za tym dobry gołąb kosztuje kilkanaście tysięcy (jest to tak jak z psami, masz rodowód i jest kasa), a wiem bo mój ojciec jest hodowcą i też daje na loty chodź co prawda nie ma aż tak drogich gołębi (najdrożej za 10 tysi sprzedał i to jak był w życiowej formie ) ogólnie jeżeli jesteś dobrym hodowcą i masz dobre wyniki to po twoje gołębie będą przyjeżdżać klienci nawet z chin i to nie po to żeby go zjeść a żeby zapłacić za niego 100 albo 200 tysięcy (tak za jedną ''latającą kure ''), ale to trzeba byc najlepszym w kraju. Da się na tym niezłą kase robić ale ogólnie to ich nie nawidze bo od urodzenia to nic tylko jebane gołębie i jebane gołębie
Zgłoś
JuliaUkrainka 2013-11-24, 13:47 1
czy to właśnie ciapaty pokazuje polakowi gdzie ma postawić pieczątkę i się podpisać???... <facepalm>
Zgłoś
mare30ks 2013-11-24, 13:53 1
nosz do chuja, nikt jeszcze nie napisal ze bylo?

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
Zkirtaem 2013-11-24, 14:14
Ale nieprzedsiębiorczy ludzie. Mogli komuś sprzedać usługę wypuszczenia tych wszystkich gołębi na ślubie, na pewno znalazłby się ktoś bez wyobraźni i kupił
Zgłoś
hexer 2013-11-24, 14:19
Zkirtaem napisał/a:

Ale nieprzedsiębiorczy ludzie. Mogli komuś sprzedać usługę wypuszczenia tych wszystkich gołębi na ślubie, na pewno znalazłby się ktoś bez wyobraźni i kupił

Przedsiębiorczy.. Pewnie brudasy 3 ulice dalej otwarcie myjni samochodowej i pralni chemicznej zrobili..
Zgłoś
lg1500 2013-11-24, 14:23
fala gówna zalała miasto, tytuł na artykuł na 1 strone
Zgłoś
Czupirek 2013-11-24, 14:29
jesteś z sosnowca?

Nie przyjmuje piw, tylko wódeczkę!
Zgłoś
malybzyk 2013-11-24, 14:34 1
tam powinien ktoś stać z miotaczem płomieni
Zgłoś
O_Co_Ci_Chodzi 2013-11-24, 14:36 1
Może nie mamy dużo samolotów, ale mamy w chuj gołębi. Zebrałbym wszystkie, nakarmił środkiem przeczyszczającym i wypuścił nad Berlinem. Małe bombardowanko adolfiki, a taki ładnym był ten mercedes !

Dostałem 5 ostrzeżeń za bujną wyobraźnię moderatora. Czas spakować manatki i iść do konkurencji.
Zgłoś
Polemon 2013-11-24, 14:40
Jeden siedział u mnie na dachu 2 dni a że nic nie wyżebrał to zajebał antene.

Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Zgłoś
kris222 2013-11-24, 14:41
Po kilkunastu minutach:
Zgłoś
The.prophecy 2013-11-24, 14:44
Jeden z wujkowych gołębi (jeden z jego najlepszych w hodowli) wrócił po ponad roku. Po oględzinach okazało się, że ma skrzydło owinięte kawałkiem druta. Sam sobie tego nie mógł zrobić - sabotaż!

P.S. napierdalam suchar: Siedzą dwa gołębie na dachu, jeden grucha, drugi jabłko.

o.0
Zgłoś
Dimetylotryptamina 2013-11-24, 14:45
W którymś stanie w ameryce jest pozwolenie na strzelanie do gołębi, jak by tam tyle wypuścić to pewnie jakiś burger by z gatling gun'em kampił w krzakach
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów