"rzecz stanęła się w moim mieście" akcja główna 2:55-3:50
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Właśnie, miałem wymienić uszczelkę w wiatrówce.
To jest wyścig gołębi , mają to do siebie że nie ważne gdzie je wywieziesz to umieją wrócić do swojego gołębnika , oczywiście jak nie padną po drodze. Liczysz mniej więcej o której twoje gołębie powinny być i czekasz. Wracają podajesz kody i wyliczają średnia. Może większość się zdziwi ale muszą trzymać diete a to sporo kosztuje. Osobiście sram na te ptaszki , ale obok mnie gość miał gołębnik i chodziłem po fajke jak mi się skończyły
ProVVe napisał/a:
Eee na chuj i z jakiej okazji? Albo na kogo polecenie bo nie czaje zbytnio inicjatywy...
autor tematu to idiota, taka inicjatywa
gołębie są wypuszczane bo to są tak zwane loty
i nie są to takie same gołębie jak z krakoswkiego rynku bo do takiego się nawet nie zbliżysz a po za tym dobry gołąb kosztuje kilkanaście tysięcy (jest to tak jak z psami, masz rodowód i jest kasa), a wiem bo mój ojciec jest hodowcą i też daje na loty chodź co prawda nie ma aż tak drogich gołębi (najdrożej za 10 tysi sprzedał i to jak był w życiowej formie ) ogólnie jeżeli jesteś dobrym hodowcą i masz dobre wyniki to po twoje gołębie będą przyjeżdżać klienci nawet z chin i to nie po to żeby go zjeść a żeby zapłacić za niego 100 albo 200 tysięcy (tak za jedną ''latającą kure ''), ale to trzeba byc najlepszym w kraju. Da się na tym niezłą kase robić ale ogólnie to ich nie nawidze bo od urodzenia to nic tylko jebane gołębie i jebane gołębie
czy to właśnie ciapaty pokazuje polakowi gdzie ma postawić pieczątkę i się podpisać???... <facepalm>
nosz do chuja, nikt jeszcze nie napisal ze bylo?
Ale nieprzedsiębiorczy ludzie. Mogli komuś sprzedać usługę wypuszczenia tych wszystkich gołębi na ślubie, na pewno znalazłby się ktoś bez wyobraźni i kupił
Przedsiębiorczy.. Pewnie brudasy 3 ulice dalej otwarcie myjni samochodowej i pralni chemicznej zrobili..
jesteś z sosnowca?
Dostałem 5 ostrzeżeń za bujną wyobraźnię moderatora. Czas spakować manatki i iść do konkurencji.
Jeden siedział u mnie na dachu 2 dni a że nic nie wyżebrał to zajebał antene.
P.S. napierdalam suchar: Siedzą dwa gołębie na dachu, jeden grucha, drugi jabłko.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów