📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na live leak pisze 50mph, pewnie jak sie odepchnol od samochdu to troche przyszpieszyl. Jeszcze z gorki no to napewno te 80.4672 Km/h bedzie.
60km/h super wyczyn i jeszcze się wyjebał... Jak byłem w podstawowce to z górki góralem od komuni zapierdalałem 62km/h wg licznika sigma sport bc700 a był ustawiony idealnie.
davinci666 napisał/a:
Skoro ledwo poruszał pedałami to musiał mieć zębatki od przerzutek szerokości koła .
w0jt4s napisał/a:
może nie slyszeliscie o zjawisku takim jak ... STRUMIEN POWIETRZA
Jeden lepszy od drugiego. Tunel aerodynamiczny.
davinci666 @ Rower wyglądał bardzo profesjonalnie opór powietrza a raczej jego brak napewno mu pomagał ale naprawde nie widać było że się koleś nawet męczył sunąc za tym tirem
davinci666 @
Nie większa tylko mniejsza..
im większa tym masz większe obroty (wolniej jedziesz)
z przodu musisz mieć dużą, a z tyłą małą np. 8,9 bieg
BOOGiW napisał/a:
davinci666 @
Poniżej pewnej średnicy na tylnej nie da się zejść więc myślałem że to oczywiste że mówię o przedniej , widać nie .
Geniusze od tuneli aerodynamicznych - jeśli jechał 1m od ciężarówki to był w tunelu tylko że :
a) nawet w tunelu przy takiej prędkości opór powietrza jest odczuwalny
b)tarcie koła o drogę
Nie wiem czy któryś z was jeździł w tunelu w peletonie ale to nie jest tak różowo że jedziesz za kimś i nie musisz już się wysilać .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów