Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebana intelektualna biedota
To, że tego nie rozumiesz i Twoją jedyną rozrywką po 8 godzin tyrania w korpo będzie włączenie sobie telewizji i walenie konia pod teleaudio nie znaczy, że inna forma spędzania wolnego czasu jest zła.
To, że tego nie rozumiesz i Twoją jedyną rozrywką po 8 godzin tyrania w korpo będzie włączenie sobie telewizji i walenie konia pod teleaudio nie znaczy, że inna forma spędzania wolnego czasu jest zła.
A czego tu kurwa jest nie do zrozumienia. Bydło znalazło inne bydło o tych samych bydlęcych zapędach. Nawet tak ryczą. Ich krzyki bardziej przypominają inscenizacje średniowiecznych bitew, gdzie po takich wrzaskach żołnierze rzucali się na siebie. To nie jest forma rozrywki tylko quasi-religia bo te ćwierćinteligenty są za głupi nawet na jakiegoś jezusa albo allaha.
Niewiele im brakuje do akbarów. Ten sam syf. Jedyne co ich różni to to, że są za dotykaniem i skupiają się w kluby wielbicieli kopaczy świńskiej skóry.
A czego tu kurwa jest nie do zrozumienia. Bydło znalazło inne bydło o tych samych bydlęcych zapędach. Nawet tak ryczą. Ich krzyki bardziej przypominają inscenizacje średniowiecznych bitew, gdzie po takich wrzaskach żołnierze rzucali się na siebie. To nie jest forma rozrywki tylko quasi-religia bo te ćwierćinteligenty są za głupi nawet na jakiegoś jezusa albo allaha.
Śmieszny jesteś, ale w sumie To Twoje zdanie więc nie będę Cię obrażał. 90% tych "Ćwierćinteligentów" ma porządną pracę, rodzinę i wierzy w wartości takie jak Bóg czy honor.
Z ciekawości - jakie Ty masz zainteresowania? Co robisz w wolnym czasie?
Nie irytuje mnie używanie wulgaryzmów. To część języka mówionego i same w sobie nie są czymś wielce zdrożnym. Czym innym jest obecność wulgaryzmów w życiu, a czym innym edukacja i wychowanie dzieci. Argument, że takie coś znajdzie dziecko w domu, telewizji czy od przysłowiowych Januszy to równanie w dół. Cholernie mi to przypomina pewnien ustrój. Tak lubiany na Sadistic'u.
Po to do cholery jesteście rodzicami, aby swoje dzieci wychować w kulturze i poszanowaniu języka. Czy dziecku pozwolisz oglądać idotę w talkshow to zależy tylko od Ciebie.
Język na stadionach jest często językiem walki z kibicami innej drużyny, czy też do mniej lub bardziej urojonymi "wrogami". Wulgaryzmy więc będa obecne i z tym się zgadzam.Tutaj, słowo "kurwom" jest nacechowane bardzo złymi emocjami. To nie tylko wulgaryzm, ale i przesłanie nienawiści. Tego nie mogę przekazać moim dzieciom.
W sytuacjach innych niż krzywda najbliższych czy osobista, nienawiść to cecha ludzi płytkich i głupich.
Można nie lubić, ba nie tolerować, innych nacji, religii, poglądów politycznych. Nienawidzić? Cóż niektórzy szambo nazywają perfumerią.
Trochę zboczę z tematu ale też nie za daleko.
Sadistic, jako społeczność, ma poglądy bardzo zbliżone do moich. Nie mniej boli mnie, kiedy wychwala się Hitlera, kiedy każdego wrzuca się do jednego wora ze względu na jego wygląd czy też akceptuje bezsensowną przemoc. To mówią polscy partioci? To odróżnia motłoch od ludzi inteligentnych.
Wiem, że mięso armatnie jest potrzebne ale zastanówcie się kim chcielibyście być.
jebać lewaków(mimo, że to lubią)
Co to zebranie panienek, które wyrwały się z kuchni i narzekają na bluzgi na stadionach?
Duma Gimbusa urażona? Jesteś taki sam jak ci co na stadionie siedzą.... Tępi prowokatorzy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów