Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Całkiem dobrze zrobiony fake, po twarzy widać że ktoś sie znal na charakteryzacji, nawet o szyje zadbali

Ktoś właśnie nie zna się na charakteryzacji, skoro przegapia takie szczegóły jak:
1. Dolna szczęka się porusza, ale od połowy policzka w górę zatrzymuje się cała mimika twarzy.
2. Jak mruga oczami to widać, ze powieki wychodzą spod maski.
3. Górna warga jest praktycznie nieruchoma.
1. Dolna szczęka się porusza, ale od połowy policzka w górę zatrzymuje się cała mimika twarzy.
2. Jak mruga oczami to widać, ze powieki wychodzą spod maski.
3. Górna warga jest praktycznie nieruchoma.

to jest John Schoonraad te imię i nazwisko pojawił gdzieś tam w napisach końcowych
@2up
k🤬a chce takie maski mieć na codzien ale bym ludzi wieczorami straszył

opossun napisał/a:
a ja za to gówno dałam piwo!
To przynieś jeszcze jedno dla mnie i wracaj do kuchni.
eee tam p🤬licie
już niedługo youtuberzy w PL wpadną na niezwykle oryginalny pomysł
już niedługo youtuberzy w PL wpadną na niezwykle oryginalny pomysł

był ostatnio gdzieś filmik na necie jak w skejt parku dziadek tańczył, a jak się okazało był to młody chłopak z maską za kilkaset $. także fake jak nic... ale fajnie sie oglądało, a mina babci na ławce ciekawa xD

Ja nie wiem, przez pół filmiku w tle jakiś remont. Jaki ten Londyn rozkopany..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie