Antoni Huczyński ps. Burza. Żołnierz AK, uczestnik Powstania Warszawskiego, wielokrotnie odznaczony. Przedwojenny sort! Ma 93 lata, a formy fizycznej i świeżość umysłu można mu tylko pozazdrościć!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobry beat, dobrze się ogląda - pozdro dla dziadzia!
już to widzę jak nasze dzieci albo my w tym wieku tak się ruszamy... to ile toksyn napierdalamy w siebie skąd kolwiek(Pasta do zębów, szampon, mydło) nie licząc oczywiście jedzenia to masakra :X
Rozpierdalam dziada jedną ręką... Taki leszcz nie ma ze mną szans.
To prawdziwy Bohater i należy mu się szacunek za to co zrobił dla naszego kraju.
KrisCFC napisał/a:
Zawstydza formą 20-latków? Pozamieniałeś się z chujem na łby? Bardzo fajnie, że trzyma formę i tryska energią no, ale tym tytułem to pojechałeś po bandzie...
Może i trochę przesada, ale na studiach na pierwszym roku mieliśmy wf. Było z 5 takich gostków, co pompki nie potrafili zrobić. W połowie zwykłej rozgrzewki, zadyszani siadali pod ścianą. I wcale nie były to jakieś spaślaki. Pewnie całe dnie zero ruchu i tak to wychodzi. Na kolejny semestr to tylko kombinowali jak tu sobie zwolnienie załatwić.
Bardzo pozytywny Pan. Trzymać tak dalej! Mówi racjonalnie, rzeczowo. Szkoda, że moja babcia nie trzyma się aż tak dobrze - pozazdrościć wieku i sprawności intelektualnej jak i fizycznej.
Człowiek który w życiu widział tak wiele nie musi już na mnie robić wrażenia. A jednak robi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów