Było 168 in 1, więc pomyślałem, że 9999999... in 1 też sporo osób pamięta, oryginalne menu ze SNES (super nintendo entertaiment system) było też na dyskietkach dla pegasusa, midi to unchained melody
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja bym sobie zagrał w to strzelanie do kaczek z pistoletu
Unchained Melody - Righteous Brothers
a ja w Chip i Dale - kozacka gra, w sumie teraz to kazda gierka na pegazus byla kozacka ;d
Kartridże kurwa, a nie dyskietki!!!
I to nie było zupełnie to samo. Pamiętam wersje MARIO gdzie grawitacja była strasznie niska i można było dosłownie przelecieć całą mapę. Też pamiętam wersję TANK gdzie wrogie czołgi mogły brać bonusy i to było w sumie fajne
I to nie było zupełnie to samo. Pamiętam wersje MARIO gdzie grawitacja była strasznie niska i można było dosłownie przelecieć całą mapę. Też pamiętam wersję TANK gdzie wrogie czołgi mogły brać bonusy i to było w sumie fajne
Nie zapomne jak wrzucalem brata do przepasci w Chip and Dale Trzymasz go w lapach i sie zastanawiasz jak go sponiewierac Czysta sadolka hahahahha
Kurwa jak ja nienawidze mario -.-
kazzek94 napisał/a:
siostrzeniec 7 letni zapytał się mnie kto grał w takie chujowe gry z tak chujową grafiką... -_-
zaraz będę miał materiał na harda
Rocznik 1994, faktycznie, dużo pamiętasz z tamtych czasów...
Dżamal napisał/a:
Rocznik 1994, faktycznie, dużo pamiętasz z tamtych czasów...
Ja rocznik 95' i pamiętam dokładnie pegazusa. Wszystkie te kupowanie kaset (czy jak to tam się poprawnie nazywa ) na rynku, joysticki, które się łamały od dotknięcia. Kiedyś to mogłem przy tym siedzieć godzinami, teraz, gdy się gra w takiego BF3 Full HD,3D,ADHD to nie to samo.
lew121212 napisał/a:
kupowanie kaset
Tak, kasety do Pegasusa czy innego Nesa.
też jestem 94 i wspomnienia są niesamowite fajnie się czyta wasze komentarze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów