18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kroto 2012-01-05, 19:42
Ci starzy ludzie są żałośni na tym filmiku. Musimy założyć własne towarzystwo ubezpieczeniowe. Ubezpieczenie od starości, składka zgrzewka browców miesięcznie. W przypadku oznak starzenia się ubezpieczonego - jakaś śmieszna śmierć (żeby był zacny materiał na harda). Rzekłem.
Zgłoś
Sniper512 2012-01-05, 19:45 4
Jak ktoś się wypierdoli na pysk - TAK
Debilne zwierzaczki - NIE
Zgłoś
Yogimistrz 2012-01-05, 20:31
Całe moje życie w 10 minutach.
Zgłoś
Nygus93 2012-01-05, 20:38
hehe dałem piwo po pierwszym wypadku xD
Zgłoś
robalsko 2012-01-05, 20:48
7:04 nimfa wodna? świetazianka?
Zgłoś
d................3 2012-01-05, 21:39
Szacunek dla tych dziadków, że mimo wieku są wyluzowani i potrafią się bawić
Zgłoś
wgm 2012-01-05, 22:08
babunia w 5:30 chyba przedawkowała :p
Zgłoś
Dee_Loc 2012-01-05, 22:10
Powie ktoś która to symfonia Beethovena? (start 4:20, wydaje mi się że to on). Z góry dzięki
Zgłoś
p................o 2012-01-05, 22:25
Najbardziej śmieszy mnie to, że to się tu znalazło. Żenada dla Amerykańców
Zgłoś
M................7 2012-01-05, 22:28
05:23 SuerMan na emeryturze xD
Zgłoś
Huherko 2012-01-05, 23:09
Co to za utwór muzyczny leci w tle od 8:20 ??
Zgłoś
dragonex 2012-01-05, 23:46
5:03 SIŁA!! A nie tam jakieś małe kanapeczki!!!!
Zgłoś
Z................B 2012-01-06, 0:00
Wcale nie śmieszne, kurwa filmiki z przed 12 lat albo i lepiej, żałosne gówno i tyle (wszystko widziałem parę lat temu) i tak jebane trole jestem no-lifem i chuj wam w dupy !
Zgłoś
makasa20 2012-01-06, 0:17
Scena z 4.24 no niszczy :/
Zgłoś
styq 2012-01-06, 8:58
1:05, nie dziwie się. Zastanawiam się nad kupnem Hondy Shadow (inna klasa inna rasa), ale jak u znajomego na Virago siedziałem (o połowę słabszy silnik) to koło mi do góry podrywało niemiłosiernie. On jest niedzielnym kierowcą motoru i nie potrafi mi wytłumaczyć jak ruszyć szybko dynamicznie, bez wypierdolenia na plecy. Sama pozycja nie wystarczy boje się testować na cudzej maszynie, tym bardziej na swojej :E

btw. 3:08 PedoFun

No i chuj, że to kompilacja z przed 10 lat, w tedy się jeszcze jakoś żyło i chociaż radia z samochodów opłacało się kraść.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem